Predano više od 8.000 karata za vlak koji dovodi češke i slovačke turiste u Rijeku

U prodaju su puštene karte za vlak koji će češke i slovačke turiste dovoditi u Rijeku, a kako su danas priopćili iz kompanije Regiojet, dosad je prodano čak 8000 karata,...

U prodaju su puštene karte za vlak koji će češke i slovačke turiste dovoditi u Rijeku, a kako su danas priopćili iz kompanije Regiojet, dosad je prodano čak 8000 karata, prenosi Index.hr.

Cijene karata kreću od 22 eura za sjedeća mjesta te od 30 eura za mjesto u spavaćem vagonu, a cijena uključuje rezervaciju, kavu, doručak i besplatni WIFI. Inače, zanimljiva komparacija s HŽ-om, što se tiče usluge i udobnosti.

Nikada prije karte nisu bile toliko jeftine. Želimo da si svi mogu priuštiti putovanje na odmor u Hrvatskoj u ovim teškim vremenima”, rekla je Ivana Kašicka, direktorica RegioJeta.

Prvi vlak kreće 30. lipnja i prometovat će do 26. rujna triput tjedno. Utorkom, petkom i nedjeljom vlak će prometovati iz Češke, preko Slovačke i Mađarske, dok će srijedom, subotom i ponedjeljkom biti povratak iz Rijeke i Ljubljane.

Također, bit će, kako navode, sjajno rješenje za Austrijance koji žele na odmor u Hrvatsku jer mogu autobusom Regiojeta doći od Beča do Bratislave, kao i Nijemce iz okolice Dresdena koji mogu do Praga pa onda vlakom za Hrvatsku.

Iz Rijeke autobusima kreću dalje

Kako navode u kompaniji, iz Rijeke će autobusima RegioJeta putnici biti prebacivani u neke od sljedećih destinacija: Opatija, Rabac, Medulin, Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Malinska, Šilo, Vrbnik, Krk, Baška, Crikvenica, Novi Vinodolski, Zadar, Sukošan, Biograd, Pakoštane, Omiš, Brela, Baška Voda, Makarska, Podgora, Podaca, Gradac, Šibenik, Primošten, Trogir i Split.

RegioJet navodi da će karta za autobus biti do 12 eura najviše, ovisno o destinaciji. Više o ponudi RegioJet-a pogledajte OVDJE

Izvor: Index.hr / Foto: RegioJet

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN