Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavio je dosadašnje rezultate pilot projekta „Smanji otpad od hrane, kuhaj za svoje goste“, te priručnik za hotele kao vrijedan alat za smanjenje količine otpada od hrane.
Pilot projekt je pokrenut u dva hotela u Hrvatskoj – u Osijeku i Puli, s ciljem provođenja radnih metoda u hotelskim kuhinjama zahvaljujući kojima bi se smanjio otpad od h...
Za nastavak čitanja pretplatite se na portal HrTurizam
Pretplatom dobivate mogućnost svaki dan čitati turističke poslovne vijesti, priče, trendove, analize, intervjue i kolumne iz hrvatskog turističkog poslovnog sektora.
Iza svakog autorskog članka stoje godine i godine iskustva, učenja te sati i sati provedeni u istraživanju, edukaciji i produkciji sadržaja.
Sve s ciljem kako bi vam isporučili potpune i provjerene informacije te donijeli širi kontekst turističkih vijesti i trendova.
To je vrijednost koju isporučujemo. Mi ćemo za tu vrijednost i dalje isporučivati kvalitetne turističke informacije kroz minimalno 1728 članaka godišnje.
HrTurizam - vaš izvor informacija iz poslovnog svijeta hrvatskog turizma.
Pretplatite se na sadržaj vodećeg turističkog b2b medija u Hrvatskoj.
Već imate korisnički račun?
Prijavi se
Premium