Predstavljena nova Outdoor brošura i ponuda Baške

U Turističkom informativnom centru i na web stranicama Turističke zajednice općine Baška od danas možete preuzeti novu Outdoor brošuru u kojoj ćete pronaći pregled svih važnih aktivnosti i informacija...

U Turističkom informativnom centru i na web stranicama Turističke zajednice općine Baška od danas možete preuzeti novu Outdoor brošuru u kojoj ćete pronaći pregled svih važnih aktivnosti i informacija outdoor ponude u Baški.

Organiziraniji i sigurniji pristup outdoor ponudi realizirali smo kroz ˝Outdoor karte Baška – Punat – Stara Baška˝, koje nude temeljan pregled šetnica, te planinarskih i biciklističkih staza Baške i okolnih područja. Popularna outdoor karta sada ima i popratnu brošuru u kojoj se mogu pronaći sve zanimljivosti, prijedloge i informacije kako u potpunosti iskoristiti aktivan odmor u Baški.

Prirodne ljepote Baške nude idealnu scenografiju za različite vrste outdoor aktivnosti, te se posljednjih godina trudimo iskoristiti puni potencijal za aktivni odmor i život u Baški. Više od 90 km šetnica, biciklističke rute te povijesne i kulturne lokacije, dale su nam poticaj za razvijanje događanja i manifestacija koji su postavili Bašku među nezaobilazne destinacije za sve ljubitelje aktivnog i sportskog načina života.“ ističu iz TZ Baške te dodaju kako je brošura dostupna na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Raznolikost outdoor ponude u Baški omogućuje svakom posjetitelju širok raspon aktivnosti što ba- šćansko outdoor iskustvo čini jako zanimljivim. Tako je markirano 19 pješačkih i 3 biciklističke rute te 3 različita penjališta. Ako gosti više vole uživate u morskim sportovima, u Baški se može jedriti, roniti, surfati, kajakariti… u svakom slučaju u Baški vrlo dobro znaju kako motiv dolaska nije smještaj, nego upravo raznolik, kvalitetan i autentičan sadržaj.

Prilog: Brošura OUTDOOR BAŠKA 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN