Predstavljeno novo izdanje Istra Gourmet 2019-2020

Publikacija Istra Gourmet, jedan od najtraženijih i najpopularnijih turističkih promotivnih materijala Istre koji izdaje TZ Istarske županije, a sadrži gotovo 500 korisnih adresa na kojima je moguće dogovoriti degustacije...

Publikacija Istra Gourmet, jedan od najtraženijih i najpopularnijih turističkih promotivnih materijala Istre koji izdaje TZ Istarske županije, a sadrži gotovo 500 korisnih adresa na kojima je moguće dogovoriti degustacije najboljih vina, ekstra djevičanskih maslinovih ulja, pršuta, sira, tartufa te svakojakih specijaliteta u uvrštenim restoranima, konobama ili agroturizmima. 

A upravo je objavljeno novo 23. izdanje ove popularne publikacije. Istra Gourmet na taj način objedinjava nekoliko ključnih projekata s ciljem promocije autohtone istarske kuhinje i vrsnih delicija, putem izbora ponajboljih ugostiteljskih adresa u Istri, projekata u okviru vinskog turizma i turizma maslinova ulja, a dodatni aspekt čini promocija tipičnih lokalnih proizvoda, a ove godine posebno tartufa, pršuta, sira i meda.

Vodič kroz gourmet ponudu poluotoka donosi detaljne informacije o bogatstvu eno-gastronomske ponude, a pored pregleda najvažnijih istarskih gastronomskih proizvoda, sadrži iscrpnu i preciznu ljestvicu restorana i konoba.

Vodič je oblikovan na hrvatskom, talijanskom, njemačkom i engleskom jeziku, tiskan je u nakladi od 300.000 primjeraka te se može preuzeti na svim info punktovima turističkih zajednica diljem Istre ili preuzeti u pdf formatu na www.istra.com ili u prilogu

PRILOG: Istra Gourmet 2019-2020

POVEZANE VIJESTI:

ODLIČAN NOVI PROMOTIVNI VIDEO ISTRE / LIFE AS IT SHOULD BE IN ISTRIA!

PRIČA IZA NOVOG DESTINACIJSKOG PORTALA ISTARSKOG TURIZMA

ISTRA DOBILA SVOJ TIME OUT VODIČ – TIME OUT ISTRIA 2019

Povezane vijesti: