Promotivni filmovi Dubrovnik Riviera i Visit Lika osvojili prva dva mjesta na američkom Telly Awards

Promotivni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije „Dubrovnik Riviera“ u režiji Herve Tirmarchea, snimatelja Jajij Armija te u produkciji Spomenke Sarage i Balduči Filma osvojio je prvo mjesto i zlatnu...

Promotivni film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije „Dubrovnik Riviera“ u režiji Herve Tirmarchea, snimatelja Jajij Armija te u produkciji Spomenke Sarage i Balduči Filma osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju na američkom festivalu Telly Awards.

Drugo mjesto na festivalu osvojio je promotivni film Turističke zajednice Ličko-senjske županije „Visit Lika“ pod redateljskom palicom Bobbyja B. Grubića, trostrukog dobitnika Emmyja, koji je također u produkciji Spomenke Sarage i Balduči Filma.

Balduči Film na lokacijama snimanja promotivnih filmova

Telly Awards svake godine prikazuje najbolje radove snimljene za televiziju i ostale medije. Na festival je primljeno više od 12 tisuća prijava iz više od 50 država s pet kontinenata, a dobitnici nagrada Telly predstavljaju radove nekih od najcjenjenijih reklamnih agencija, televizijskih postaja, produkcijskih kuća i izdavača iz cijelog svijeta.

Telly Awards ocjenjuje žiri, odnosno članovi Vijeća koje čini više od 200 članova, aktivnih stručnjaka iz raznih područja televizije, marketinga i slično.

Do sada su navedeni filmovi već osvojili nekoliko nagrada i to srebrnu i brončanu na najvećem turističkom sajmu „ITB“, 2. mjesto od strane žirija i najbolji turistički film po ocjeni studenata turističkog menadžmenta u Japanu te brončanu nagradu na „New York Festivals“ koja je dodijeljena u Las Vegasu tijekom medijskog eventa „NAB Show“.

Vijesti: