FMTU: Promovirano 191 magistra/ica i 40 sveučilišnih prvostupnika ekonomije

Krajem prošlog tjedna održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu . Tom prigodom promovirano je 191 magistrica / magistar ekonomije i 40 sveučilišnih prvostupnika...

Krajem prošlog tjedna održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu . Tom prigodom promovirano je 191 magistrica / magistar ekonomije i 40 sveučilišnih prvostupnika ekonomije.

Na promocijama su posebno pohvaljeni najuspješniji studenti diplomskih sveučilišnih studija:  Na diplomskom sveučilišnom studiju Marketing u turizmu najuspješniji studenti su Ivan Butković, Marinela Galetić Sabo i Ivana Paušić.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u turizmu najuspješnije studentice su Antonia Škravan, Karla Keča i Helena Minđek. Na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u hotelijerstvu najuspješnije studentice su Tara Bičević, Dora Dejanović i Vanda Belajec.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Održivi razvoj turizma najuspješnije studentice su Nicole Kadmen, Nikolina Fugošić i Angela Matejčić.

S ciljem poticanja izvrsnosti, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanoj promociji magistara ekonomije istakne i nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu diplomskog sveučilišnog studija. Ove godine ta čast je pripala Antoniji Škravan, studentici diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u turizmu.

Po prvi puta promocija je održana u novoj zgradi Fakulteta na jedinstvenoj lokaciji uz samo more.

Aneks zgrade ukupne bruto površine 1.250 m2 u potpunosti je namijenjen studentima, te služi kao funkcionalan troetažni prostor. Objekt je smješten neposredno iza zgrade Fakulteta i toplom vezom povezan u jedinstvenu funkcionalnu cjelinu. Prizemlje objekta u cijelosti je namijenjeno za prostor knjižnice i čitaonice kao i prostor za studente dok su na višim etažama smještene predavaonice. Uz ukupno pet suvremenih dvorana posebno se ističe najveća poluamfiteatar dvorana. Novi objekt nije namijenjen isključivo redovitoj nastavi, već je i mjesto koji omogućuje snažniju internacionalizaciju, održavanje znanstvenih skupova, ljetnih škola, kako Fakulteta, tako i Sveučilišta u Rijeci.

Foto: FMTU


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN