Prva globalna e-trgovina za kupnju održive ambalaže

Tvrtka SourceGreenPackaging vjeruje kako je budućnost pakiranja zelena, pa je prehrambenim tvrtkama, raznim robnim markama i trgovcima ponudila mogućnost kupnje održivih materijala za pakiranje svojih proizvoda putem nedavno lansirane...

Tvrtka SourceGreenPackaging vjeruje kako je budućnost pakiranja zelena, pa je prehrambenim tvrtkama, raznim robnim markama i trgovcima ponudila mogućnost kupnje održivih materijala za pakiranje svojih proizvoda putem nedavno lansirane specijalizirane e-trgovine. Potražnja za materijalima za pakiranje koji nisu od plastiku sve je više u trendu, a čelni ljudi ove e-trgovine kojoj je sjedište u Hong Kongu to su prepoznali i odabrali pravi trenutak za izlazak na tržište.

SourceGreenPackaging.com prvo je globalno B2B tržište takve vrste, a njihova je platforma osmišljena tako da bude jednostavna za korištenje, nudeći ekološko rješenje problemu s kojim se suočavaju mnoge tvrtke. Navode kako u ponudi imaju proizvode za pakiranje koji zadovoljavaju najviše ekološke standarde, a iskustvo kupovine putem platforme sigurno je i jednostavno jer nude certificirane proizvode provjerenih proizvođača. Suosnivačica i izvršna direktorica tvrtke je Sonalie Figueiras, osnivačica eco-wellness platforme Green Queen i poznata ekološka aktivistica kojoj je misija približiti koncept održivosti masama.

Misija tvrtke SourceGreenPackaging je pomoći tvrtkama diljem svijeta pakiranjima za koja cijenu neće platiti naš planet, te zauvijek smanjiti uporabu jednokratne plastike. Na globalnoj razini, godišnje se proizvede više od 300 milijuna tona plastičnog otpada, a manje od 10 posto se reciklira. 50% plastičnih proizvoda proizvede se isključivo za jednokratnu uporabu.

Osim što poduzetnicima putem e-trgovine nudi širok izbor raznih posudica, kutija, vrećica, paketa za skladištenje čajeva i mnogih drugih proizvoda od održivih materijala s mogućnošću recikliranja, tvrtka SourceGreenPackaging nudi i stručnu pomoć u odabiru najpogodnijeg materijala za pakiranje, dizajniranju pakiranja, te povezivanju s najboljim proizvođačima, a na platformi je moguće pronaći i obilje podataka o materijalima za pakiranje, regulativama i tehnologijama u industriji pakiranja.

Photo: PixabayPovezane vijesti:

Hrvatski HR English EN