Prvi vinski kamp u Hrvatskoj postao nositelj kvalitete – OK Mini Camps

Obitelj Hažić otvorila je ove godine prvi vinski kamp u Hrvatskoj, a koji se nalazi u Međimurju, točnije u Svetom Martinu na Muri. Odličan primjer kako se turizam razvija...

Obitelj Hažić otvorila je ove godine prvi vinski kamp u Hrvatskoj, a koji se nalazi u Međimurju, točnije u Svetom Martinu na Muri. Odličan primjer kako se turizam razvija kroz jednu ili više generacija unutar obitelji, isto kao i u Austriji. Upravo takav model trebao bi dominirati u Hrvatskoj.

Inače, obitelji Hažić već više od 30 godina prepoznata je po kvalitetnim domaćim proizvodima poput vina, jabuke i meda, a svojem Obiteljsko-poljoprivrednom gospodarstvu Hažić i Vinskoj kući tj proizvodnji vina , sada su dodali treću u nizu povezanih priča, vinski kamp Hažić.

Upravo spomenuti vinski kamp, dobio je priznanje kvalitete OK Mini Camps te je time uvršten među jedan od najboljih malih kampova Hrvatske.

S veseljem javljamo da smo na temelju analize kvalitete sadržaja i usluge našeg kampa od strane komisije KUH-a uvršteni na popis 46 najboljih malih kampova Hrvatske, ističu iz Vinskog kampa Hažić te dodaju: “Garancija kvalitete u našem kampu sada je i službeno osigurana, a na Vama je samo da dođete i uživate

Foto: Julien Duval @julienduvalphoto , Izvor: Vinski kamp Hažić

Inače, Hrvatska kamping ponuda često se poistovjećuje s velikim kampovima, iako i manji kampovi svojim posjetiteljima mogu pružiti drugačiju, ali ništa manje atraktivnu paletu usluge i doživljaja. Zato je i nastao standard najboljih malih kampova – OK Mini Camps, koji provodi Kamping udruženje Hrvatske ( KUH ).

Manji kampovi su često smješteni na iznimno atraktivnim prirodnim pozicijama, a kontakt sa stanovništvom i običajima jednog kraja puno je bliži i autentičniji. Također, kako se radi o obitelji poduzetnicima koja vodi kamp, direktan kontakt s domaćinima i odmor u obiteljskom okruženju uvijek ima svoju veliku dodanu vrijednost. Recimo, Vinski kamp Hažić, smješten je u netaknutoj prirodi gornjeg Međimurja, na poznatoj turističkoj ruti u neposrednoj blizini Terma Sveti Martin i Mlinarske kuće uz rijeku Muru.

Inače, kamp je prvotno otvoren s 12 parcela za kampere, a naknadno su postavljene i dvije od budućih osam mobilnih kućica kapaciteta za 4 do 6 osoba. Također, u vinskom kampu Hažić imaju još puno planova za danji razvoj, no investicijski ciklus ide korak po korak, ali s fokusom na kvalitetu i dugoročno. Onako kako i treba biti. 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN