Sejšeli lansirali prvi promotivni video za globalno turističko tržište

Sejšelska turistička zajednica (STB) je pokrenula svoju globalnu marketinšku kampanju koja će biti prikazivana preko tradicionalnih i digitalnih medija na indijskom tržištu. Film, oko kojeg se kampanja vrti, je...

Sejšelska turistička zajednica (STB) je pokrenula svoju globalnu marketinšku kampanju koja će biti prikazivana preko tradicionalnih i digitalnih medija na indijskom tržištu. Film, oko kojeg se kampanja vrti, je prva takva inicijativa Indijskog ureda Sejšelske turističke zajednice, a režirana i razvijena od strane digitalne agencije TheVibe. Film prikazuje sam bit Sejšela i ističe različite aspekte te destinacije.

Sejšeli se sastoje od 42 otoka te su zbog toga izrazito popularna destinacija za ljubitelje otočja. Film započinje očaravajućim zračnim panoramama glavnih otočja Mahé, Praslin i La Digue te naglašava najfotografiraniju plažu na svijetu Anse Source D’Argent koja je poznata po svojim prekrasnim granitnim stijenama. Krećući se od scena praškastog pijeska i bistrog mora, gledatelji su stavljeni u perspektivu mladog para koji uživa u raznim pustolovnim aktivnostima na romantičnom odmoru.

Video prikazuje niz aktivnosti koje su dostupne na otocima, uključujući vožnju biciklom po pješčanim plažama te trekking i planinarenje po otočnim stazama za uživanje u netaknutoj prirodi. Također se suptilno izmjenjuju luksuzne i pristupačne aktivnosti kao što su vožnja helikopterom, uživanje u lokalnoj kuhinji, jedrenju na luksuznoj jahti te zabava u vodenim aktivnostima, ali i romantični trenutci na pješčanoj plaži. Sve to prikazuje jedan idealan i avanturistički medeni mjesec na egzotičnoj destinaciji.

Govoreći o nedavnom razvoju turizma za indijsko tržište, Sherin Francis, izvršna direktorica Sejšelske turističke zajednice, istaknula je kako je suradnja s agencijom TheVibe prilika da se maksimizira vidljivost destinacija na indijskom tržištu.

Sejšeli ostaju jedna od glavnih destinacija za vjenčanje i medene mjesece te je naša motivacija promovirati Sejšele na indijskom tržištu, ali i ostalim zemljama diljem svijeta. Film prikazuje ljepotu ove zemlje i izvan svojih poznatih plaža. Sve veći broj mladih parova se odlučuje na destinacije koje nude više od samog opuštanja na medenom mjesecu. Naša je želja omogućiti gostima iskustvo rekreativnih aktivnosti po vlastitom izboru. Uvjereni smo kako je ovaj film prikazao zanimljiv skup svih tih aspekata koji bi se mogli svidjeti mladoj publici“, izjavila je Francis.

Film je velik korak za nas jer se radi o inicijativi indijskog tržišta koja će se koristiti i u globalne distribucijske i promotivne svrhe. Vjerujemo da će olakšati našim trgovačkim partnerima kako bi dosegli do svoje publike i istaknuli raznolike avanturističke doživljaje koje Sejšeli mogu ponuditi. Također, sretni smo što možemo izjaviti kako su Sejšeli ugostili 13.901 turista iz Indije u 2018. godini, zadržavajući poziciju Indije kao šestog najvećeg tržišta za Turističku zajednicu“, zaključila je Lubaina Sheerazi, izvršna operativna direktorica konzultantske agencije Blue Square Consultants.

Postoje dvije verzija filma – primarni trominutni će se prikazivati putem B2B platformi, a 30-sekundni video je namijenjen za digitalnu i televizijsku promociju.

Foto: Seychelles Tourism Board

Povezane vijesti: