Sinergijom brendova i povezivanjem ideja do nove odlične turističke priče – Motion Travel powered by Run Croatia

Photo: Unsplash

Prije samo tri dana osnovana je Motion Travel, prva turistička agencija specijalizirana za trkače, a danas je već postala dio Run Croatia koncepta tj. Eco sustava.

Ovo je priča o moći privatnog sektora i onih koji ruše status quo te gledaju prema naprijed. Nešto što je u javnom sektoru nezamislivo.Dakle, nakon samo tri dana na tržištu, Josip Ćaćić i Berislav Sokač, koji inače dijele istu strast za trčanjem pa tako i želju za poduzetništvom, odmah su “namirisali” ( neki bi rekli slučajno, ali tu nema slučajnosti nego želje za rast i razvoj ), obavili telefonski razgovor, našli se na pivi i dogovorili zajedničku suradnju te tako oplemenili svoje poduzetničke priče u jednu zajedničku ideju – a to je da kroz pozitivnu energiju trčanja spoje gastronomiju, kulturu, zabavu, business itd… i tako generiraju i promoviraju novi hrvatski turistički proizvod.

Da, često 2+2 nisu 4, nego 5. Većina bi na cijelu priču gledala kao na međusobnu konkurenciju, ali ne i Sokač i Ćorić, koji su svoje dvije energije spojili u novu dodanu vrijednost, jer znaju kako su zajedno jači. Ne treba nam novi “Agrokor” nego tisuće malih poduzetnika koji svi zajedno čine tu jednu veliku i jaku cjelinu.

Motion Travel powered by Run Croatia

Sinergijom brendova i povezivanjem ideja na zajedničkoj platformi koju je izgradio Run Croatia sa svojim timom, u 2018 godini nakon prvog svjetskog certificiranog Run frendly hotela LifeClass terme Sv. Martin, u partnerstvo ulazi prva certificirana turistička agencija Motion Travel specializirana za organizaciju putovanja na Hrvatske i inozemne utrke.

Platforma Run Frendly uz pomoć hotela, agencija, klinika i ostalih partnera nudi dodatni sadržaj i dodatne pogodnosti za sve trkače iz Hrvatske i inozemstva. Takvom ponudom Run Croatia sa partnerima predstavlja Hrvatsku kao najpoželjnije odredište u Europi za sve trkače bili oni rekreativni ili profesionalni. “Udruživanjem u partnerstvo brenda Run Croatia i Motion Travela koji se specijalizirao za trkače dobivamo partnerstvo koje olakšava svim trkačima da dobiju dodatnu vrijednost i da organizacijom utrka i putovanja omogući svakom trkaču jedan novi doživljaj i jedno novo iskustvo” istaknuo je Berislav Sokač iz Run Croatia. 

Run Frendly platforma u suradnji sa Motion Travelom direktno će na Hrvatsko i inozemno tržište nuditi Run Frendly pakete tj. cijeli Run Croatia eco sustav. “Cilj suradnje i partnerstva je da ponudu plasiramo na području cijele Hrvatske, a kasnije i na inozemno tržište i time punimo kapacitete hotelima koji će poboljšati popunjenost u pred i post sezoni. “ istaknuo je Josip Ćorić iz Motion Travel, prve turističke agencije specijalizirane za trkače.

Run Friendly eko sustav koji je osmislila Run Croatia sa uvođenjem Motion Travela na Run Friendly platformu zatvara cijeli krug. “Motion Travel powered by Run Croatia će imati zadatak da prodaje hotelima koji su na Run Friendly platformi Run pakete, s naglaskom na pred i post sezonu, kao i da potakne prodaju usluga partnera, kao recimo Run Friendly klinika da njihovi klijenti imaju adekvatnu uslugu van kliničkih tretmana” zaključuje Sokač.

Motion Travel će tako biti još jedan kanal koji će pozicioniranjem na tržištu kao partner Run Croatia organizaciji omogućiti svima lako i dostupnije pronalaženje run frendly hotela i usluga koje trkač zahtjeva.

Trčanje je puno više od trčanja 

Bit Run Friendly Eco sustava tj. cijele platforme koju diže Run Croatia tim sa svojim partnerima, je da sustav počne raditi sam za sebe. Da bi to postigli potreban je dobar sadržaj i raznovrsni partneri koji nude široku paletu kvalitetnih usluga i proizvoda za  određenu ciljnu skupinu, u ovom slučaju za trkače. Budući da je Hrvatska turistička zemlja u cijelu priču ulaze razni partneri, od Run friendly hotela, zdravstvenih klinika, restorana, gluten free i ekoloških proizvođača hrane do bankarstva kroz eWallet ili bezgotovinskog plaćanja kroz blockchain 2.0 loyality program.

Trčanje je puno više od trčanja, trčanje je pokret i način života – i to je upravo priča i sama esencija cijelog Run Croatia koncepta. Run Croatia koncept ji cijeli eco sustav je priča koja se širi iz dana u dan, a uskoro će biti glavna platforma za trkače u cijeloj Europi. 

POVEZANA VIJEST:

OTVORENA PRVA TURISTIČKA AGENCIJA SPECIJALIZIRANA ZA TRKAČE – MOTION TRAVEL

HRVATSKA PRVA NA SVIJETU DOBIVA RUN FRIENDLY KONCEPT HOTELA – RUN HOTEL

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN