Sjajna promocija: National Geographic bit će u potpunosti posvećen Hrvatskoj

U nedjelju, 19. rujna, program National Geographic bit će posvećen Hrvatskoj. Oko 170 zemalja svijeta imat će priliku upoznati Hrvatsku tijekom – Dana Hrvatske na National Geographicu , inače...

U nedjelju, 19. rujna, program National Geographic bit će posvećen Hrvatskoj.

Oko 170 zemalja svijeta imat će priliku upoznati Hrvatsku tijekom – Dana Hrvatske na National Geographicu , inače jednom od najgledanijih svjetskih televizijskih kanala. Kroz tri različite emisije naša će zemlja biti prikazana kao top destinacija za sve zaljubljenike u istraživanje, gastronomiju, avanturu i znanost. 

Prvo u 21 sat počinje emisija Gordona Ramsaya: Neistražene kuhinje. Pod stručnim vodstvom lokalnog stanovništva i domaćina, našeg poznatog kuhara Davida Skoke, Ramsay je emisiju posvetio gastro otkrivanju upravo Hrvatske.

Zatim će se u 22 sata prikazati epizoda o Hrvatskoj iz serijala Europa iz zraka, posvećena najljepšim dijelovima zemlje i posebnostima, a u kojoj će Hrvatsku gledatelji imati prilike vidjeti i doživjeti i iz ptičje perspektive. I na kraju, u 23 sata je epizoda emisije Automobili iz snova – Unutar tvornice, u kojoj će kamere zaviriti u tvornicu Rimac automobila tijekom koje će svijet upoznati Hrvatsku kao zemlju znanja i inovacija.

Radi se o sjajnoj promociji Hrvatske, pošto National Geographic putem svih svojih platformi dopire do oko 433 milijuna kućanstva u 171 državi svijeta.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN