Smještaj za zaposlenike: Kuća Valamar u Poreču, Rapcu, Krku i u Dubrovniku

Konkurentnošću plaća, sustavom motivacije i nagrađivanja te prilikama za razvoj karijere i brigom o zdravlju zaposlenika, Valamar Riviera opravdava status top poslodavca u turizmu.  Tako svojim djelatnicima Valamar jamči...

Konkurentnošću plaća, sustavom motivacije i nagrađivanja te prilikama za razvoj karijere i brigom o zdravlju zaposlenika, Valamar Riviera opravdava status top poslodavca u turizmu. 

Tako svojim djelatnicima Valamar jamči minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 kn do 7.500 kuna za puni mjesečni fond sati, 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji će u 2019. raditi najmanje 10 mjeseci, posebne nagrade u iznosu od 1.200 do 2.000 kuna za sezonske radnike i božićnicu od 2.000 kuna za stalno zaposlene djelatnike.  

Kuća Valamar u Poreču, Rapcu, Krku i u Dubronviku

Kompanija svim svojim zaposlenicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske i regije osigurava kvalitetan smještaj kroz koncept Kuća Valamar.

Koncept Kuće Valamar, osim novouređenih soba i apartmana, uključuje zajedničku kuhinju te praonicu i sušionicu rublja. Za zajednička druženja nakon posla tu je i prostor za video i društvene igre, a u slobodno vrijeme zaposlenici se mogu opustiti u dnevnom boravku sa zajedničkim televizorom te u vanjskim zonama za druženje uz roštilj ili bazen.

Hrvatska turistička kompanija do sada je uložila između 80 i 100 milijuna kuna u smještaj za zaposlenike Kuća Valamar u Poreču ( dva objekta ), Rapcu i na Krku, a u izgradnji je i Kuća Valamar u Dubrovniku.

U fotogaleriji pogledajte kako izgledaju Kuća Valamar na Krku i Kuća Valamar u Rapcu u kojima boravi oko 600 sezonskih zaposlenika.

Kuća Valamar na Krku

Kuća Valamar u Rapcu

Foto: Valamar Riviera

Povezane vijesti: