Sva tri zagrebačka Hilton hotela uvela WorkSpaces uslugu, kao i organizaciju hibridnih konferencija

Hilton je među prvima, ako ne i prvi, od hotelski brendova na globalnoj razini uveo posebne zdravstvene protokole pojavom panedmije koronavirusa tj. standarde čistoće u svojim hotelima – Hilton...

Hilton je među prvima, ako ne i prvi, od hotelski brendova na globalnoj razini uveo posebne zdravstvene protokole pojavom panedmije koronavirusa tj. standarde čistoće u svojim hotelima – Hilton CleanStay protokol, dok je prošli mjesec predstavio i WorkSpace by Hilton program te tako pokrenuo ili uskočio u trend otvarenjm svojeg hotela za poslovne goste koji koriste hotel kao ured.

Odlična je vijest kako su i sva tri zagrebačka Hilton hotela implemetirala iste usluge, kao i neke nove kao što je poseban fokus na hibridne konferencije.

Program WorkSpaces by Hilton namijenjen je tvrtkama i članovima tima koji traže prikladan uredski prostor za siguran rad, a osim uvjeta za neometan rad, uključuje i razne usluge.

Ovo je nova usluga/ponuda koja se nudi u svoja tri zagrebačka Hilton hotela iako smo i u proteklim godinama nudili sličnu uslugu svojim gostima, ističe Nives Volarević, direktorica marketinga Hiltona Double Tree te dodaje kako je hotel DoubleTree by Hilton posluje već osam godina te je prvi izbor hotela u Zagrebu za poslovne goste, što zbog svoje ponude tako i zbog svoje izvrsne lokacije.

U ovim izazovnim vremenima, kada je rad od kuće sve češći, ponudu smo unaprijedili, omogućili je u sva tri hotela kako bi pružili još bolje iskustvo rada iz hotelske sobe u funkciji radnog prostora. Svojim gostima nudimo free Wi Fi, korištenje teretane, poslovnog centra, odnosno cjelokupne ponude hotela, a uključuje i 10% popusta na konzumaciju hrane i pića, kao i sakupljanje Hilton Honors bodova” istaknula je Volarević.

Cijena WorkSpaces (hotelske sobe u funkciji radnog prostora) ovisna je o potražnji, ali prilagođena je trenutnoj situaciji i mogućnostima tvrki te je prema riječima Volarević, zaista konkurentna na tržištu.

Cijene za WorkSpaces su znatno manje od dnevnog turističkog najma soba, te su više u rangu cijena najma poslovnih prostora u gradu” dodaje Volarević. Postoji i mogućnost izbacivanja kreveta iz sobe, kao i više opcija najma, od dnevnog do mjesečnog najma.

Hibridni Eventi & Konferencije

Iako virtualni događaji mogu biti odličan izbor zbog svoje praktičnosti, manjih troškova putovanja, povezivanja sa širom publikom i nebrojenih načina interakcije s ljudima širom svijeta, oni također mogu biti vrlo zahtjevni ukoliko organizacija nije besprijekorna. Pogotovo u tehničkom smislu, jer se radi o puno zahtjevnijim poslu od klasičnog zoom razgovora. Tu grešku su već neki nažalost naučiti, no sada se cijela event industrija prilagodila te se nude odlična tehnička rješenja, čak i za najzahtjevnije konferencije.

Zbog tih izazova, Hilton hoteli u Zagrebu u svojoj ponudi uveo je organizaciju hibridnih konferencija i sastanaka kao i ostalih virtualnih poslovnih događanja u svojim multifunkcionalnim dvoranama.

Kako ističu iz Hiltona nude kompletnu uslugu; pripremu i organizaciju, tehničku opremu (led ekrani, kompjuterska oprema, kamere, mikrofoni, pozornica, streaming), stručno i profesionalno osoblje, servis hrane i pića.

Hibridne konferencije radimo u suradnji sa svojim partnerima koji imaju iskustvo kao i svu tehničku opremu te stručno osoblje za realizaciju takvih zahtjevnih događanja. Partneri osiguravaju LED ekrane, kamere, svu prateću tehničku opremu i osoblje dok je na nama sve ostalo…planiranje, provedba, servis, hrana, piće. Dok za standardne konferencije kao i za virtualne konferencije posjedujemo tehničku opremu, ljude i znanje in house te ih možemo samostalno realizirati bez partnera” zaključuje Volarević.

U principu radi se full service usluzi organizaciji konferencija, kako s tehničke strane, tako i logističke tj. hotelske usluge, sve pod jednim Hilton krovom u sva tri zagrebačka hotela.

Radi se o velikom iskoraku, kako vizualnom tako i tehničkom, a koje će po mojem mišljenu svakako ostati u upotrebi i nakon stabilizacije tj. vremenu nakon koronavirusa.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN