TZ Zadarske županije dodjeljuje potpore događanjima i programima DMK

Temeljem Programa rada za 2021. godinu, Turistička zajednica Zadarske županije je na svojim web stranicama objavila javne pozive za dodjelu potpora u 2021. godini događanjima i programima destinacijskih menadžment...

Temeljem Programa rada za 2021. godinu, Turistička zajednica Zadarske županije je na svojim web stranicama objavila javne pozive za dodjelu potpora u 2021. godini događanjima i programima destinacijskih menadžment kompanija (DMK).

Predmeti ovih Javnih poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Zadarske županije programima i projektima koji podižu vidljivost regionalnog brenda, pridonose obogaćivanju turističke ponude i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Zadarske županije.

POZIVI UPUĆENI SUBJEKTIMA JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORA

Javni poziv za događanja, kao i do sada, namijenjen za događanja koja se odvijaju na teritoriju Zadarske županije, predstavljaju motiv dolazaka turista na destinaciju, stvaraju dodatnu ponudu, poglavito u pred i posezoni, te imaju snažan promidžbeni efekt zbog posebnosti i/ili unikatnosti. Potpore su usmjerene isključivo na marketinške aktivnosti.

Drugi je Poziv namijenjen programima razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda posebnih interesa. Ideja je pružiti podršku turističkim agencijama koje su specijalisti za destinaciju, odnosno nude paket-aranžmane isključivo u zadarskoj županiji s naglašenim doživljajnim aspektom.

Predmetni javni poziv objavljen je na web stranicama Turističke zajednice Zadarske županije, dok će “online” prijava biti moguća u razdoblju od 20. do 29. siječnja, odnosno do samog roka za prijavu.

Konačnu odluku o visini potpora donijet će Turističko vijeće Turističke zajednice Zadarske županije, a rezultati će također biti objavljeni na Internet stranicama www.zadar.hr.  

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN