U subotu premijera novih turističkih uniformi HTZ-a

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica udružili su snage u humanitarnom događaju „Kreirano srcem“.  Riječ je modnoj reviji humanitarnog karaktera kojoj je cilj predstavljanje novih službenih turističkih uniformi Hrvatske...

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica udružili su snage u humanitarnom događaju „Kreirano srcem“. 

Riječ je modnoj reviji humanitarnog karaktera kojoj je cilj predstavljanje novih službenih turističkih uniformi Hrvatske turističke zajednice, a povodom koje su njeni pokrovitelji odlučili donirati dio financijskih sredstava udrugama „Dar“ iz Osijeka za djecu s autizmom i „Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu – HURID“ iz Zagreba. 

Na reviji će biti predstavljene nove službene uniforme Hrvatske turističke zajednice koje potpisuje modni dvojac ELFS, a nosit će ih dvadeset i dvije dame iz različitih područja hrvatskoj javnog života, zaslužne građanke i ambasadorice projekta „Kreirano srcem“. „Kreirano srcem“ ustvari je pretpremijera turističkih uniformi koje će Hrvatska turistička zajednica i službeno predstaviti u sklopu World Travel Marketa (WTM), globalnog događanja za industriju putovanja koje se od 5. do 7. studenog održava u Londonu.

Potporu u organizaciji događaja Ministarstvu turizma i Hrvatskoj turističkoj zajednici te veliko srce pružile su i vodeće hrvatske kompanije ACI, Atlantic Grupa, DM, Hrvatska elektroprivreda, Hrvatska pošta, Jadranski luksuzni hoteli, JANAF, Kempinski, Kraš, Lošinj Hotels &Villas Mastercard i Podravka koje će povodom ovog događaja donirati financijska sredstva udrugama „Dar“ iz Osijeka za djecu s autizmom i zagrebački „Hurid“. 

Hurid je nevladina udruga koja okuplja stručnjake u području rane intervencije i provodi znanstveno utemeljene programe koji doprinose dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji dok udruga DAR iz Osijeka okuplja i pomaže četrdeset djece s dijagnozom autizma. 

Humanitarni modni događaj „Kreirano srcem“ održat će se u subotu, 3. studenog 2018.godine s početkom u 19:30 sati u zagrebačkom muzeju Mimara.

Vijesti: