U Svetvinčenatu otvoren novi hotel “Foscari fine Bed & Breakfast”

Odlična vijest dolazi nam iz Istre. U Svetvinčenatu je otvoren novi hotel “Foscari fine Bed & Breakfast” kategoriziran s 4 zvjezdice. Iako su u turističkom sektoru stigla teška vremena, vlasnici hotela odlučili...

Odlična vijest dolazi nam iz Istre. U Svetvinčenatu je otvoren novi hotel “Foscari fine Bed & Breakfast” kategoriziran s 4 zvjezdice.

Iako su u turističkom sektoru stigla teška vremena, vlasnici hotela odlučili su se na završetak projekta i otvorenje hotela, unatoč pandemiji COVID 19, lošim prognozama te stanju bukinga.

Hotel Foscari fine Bed & Breakfast posjeduje ukupno 8 soba, od toga 4 standard, 2 superior i 2 junior suitea, također, 2 sobe prilagođene su i za kućne ljubimce. Hotel ima 4 zvjezdice, a nalazi se u srcu Svetvinčenata, a Primus Camenzind i Guido Häfliger vlasnici hotela, inače Švicarci, svoje umijeće i znanje o dizajnu prelili su u ovaj povijesni objekt i tako obogatili turističku ponudu Istre.

Naime, hotel je izgra􏰀đen na mjestu dviju kuća koje su nažalost s vremenom bile napuštene i nisu bile za uporabu pa se sanacijom i izgradnjom krenulo iz samih temelja. Renovacija je trajala više od dvije godine, kamen po kamen, slaganjem raspadnutih komadića povijesti do “novih” temelja za nove turističke priče.

Zahvaljujući svom središnjem položaju u Svetvinčenatu, Foscari fine Bed & Breakfast je istovremeno i idealna polazišna točka za mnogobrojne kulturne i zabavne sadržaje u regiji. 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN