Uber uveo novu uslugu – poslovni profil za tvrtke

Popularni Uber lansirao je novu uslugu koja korisnicima omogućuje prebacivanje na ‘poslovni’ profil na trošak tvrtke, te sada jednim klikom prebacujete između privatnog i poslovnog profila, naravno sukladno namjeni....
www.uber.com

Popularni Uber lansirao je novu uslugu koja korisnicima omogućuje prebacivanje na ‘poslovni’ profil na trošak tvrtke, te sada jednim klikom prebacujete između privatnog i poslovnog profila, naravno sukladno namjeni.

Kada stvorite poslovni profil, možete ga postaviti za plaćanje vožnje s posebne poslovne kreditne kartice, također račune možete dobiti na mail te ga odmah proslijedite knjigovodstvu.

Naravno kako su u Uber-u razmišljali o svemu, te će na kraju mjeseca generirati izvješće s svim pojedinostima vožnji za tjedan ili mjesec dana, kako bi se pojednostavio knjigovodstveni. Nova značajka je sada dostupan u cijelom svijetu, a uber kaže da će uskoro dodati još funkcionalnost za pojednostavljenje iskustvo putovanja poslovna putovanja na svojoj platformi.

Što to znači za sektor turizma?

Svakako kako usluga Uber-a koja je dostupna i u Hrvatskoj poznata stranim gostima, kao i svi njezini benefiti. Ako pričamo o hotelima sa četiri ili pet zvjezdica koje imaju goste visoke platežne moći, onda možemo govoriti o dodanoj usluzi hotela. Gost ne mora brinuti o prijevozu kao niti plaćanju na licu mjesta, a možemo mu omogućiti plaćanje Uber usluga gratis, pogotovo Vip gostima. U tom slučaju hoteli ne moraju imati u svom vlasništvu luksuzni vozni park, koji generira razne operativne troškove, te samim time smanjujemo troškove, a gostu nudimo novu dodanu uslugu, win-win situacija.

Također, gosti su tu da se odmore i da što manje brinu o raznim detaljima koji im mogu ometati odmor, pa tako i plaćanje Uber usluga na licu mjesta. Kako gost prilikom odjave iz hotela plaća troškove smještaja kao i dodatne troškove ( piće u baru, korištenje wellnessa itd… ) možemo mu ponuditi i plaćanje korištenje Uber usluga na konačni račun.

Siguran sam kako će turizam kao grana koja među prvima prihvaća sve nove svjetske trendove naći i druge mogućnosti Uber-ove usluge za poslovne korisnike.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN