UberBOAT i ovog ljeta u Hrvatskoj, uz Split i Dubrovnik dostupan i u Šibeniku

Drugu godinu zaredom, Uber u Hrvatskoj predstavlja jedinstvenu uslugu UberBOAT koja će biti dostupna isključivo na dalmatinskoj obali tijekom cijelog ljeta. Tako će se UberBOAT ove godine moći naručiti...

Drugu godinu zaredom, Uber u Hrvatskoj predstavlja jedinstvenu uslugu UberBOAT koja će biti dostupna isključivo na dalmatinskoj obali tijekom cijelog ljeta.

Tako će se UberBOAT ove godine moći naručiti u Splitu, Dubrovniku, Šibeniku i na otocima u njihovom okruženju.

Prošle godine uslugu su koristili turisti iz više od 40 zemalja, a njezino predstavljanje Hrvatskoj je donijelo pažnju najrelevantnijih svjetskih medija što je jasan pokazatelj koliko je Uber pomogao promociji hrvatskog turizma diljem cijelog svijeta.

Ove godine UberBOAT će imati dvije različite opcije: transfer i izlet. Korisnici će putem Uberove aplikacije samo u nekoliko poteza po ekranu pametnog telefona u splitskom, dubrovačkom i šibenskom akvatoriju, moći naručiti gliser za transfer od obale do otoka, i obrnuto, kao i za izlete po želji korisnika u dogovoru s kapetanima.  “UberBOAT je jedinstvena usluga uz koju turisti lako, brzo i pouzdano mogu upoznati najljepšu stranu Hrvatske. Turisti više od 40 nacionalnosti koji su prošlog ljeta koristili UberBOAT uslugu, u svoje su domovine poslali najljepše slike s naše obale i postali najbolji ambasadori hrvatskog turizma. UberBOAT će im i ove godine biti na raspolaganju kako bi kod nas doživjeli svoj najbolji odmor i nastavili diljem svijeta promovirati Hrvatsku”, istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Transfer od kopna do bilo kojeg otoka i obrnuto bit će dostupan za maksimalno osam ljudi te osim transfera, bit će moguće odabrati opciju izleta za koji će korisnici moći sami odlučiti gdje žele ići. Obje spomenute opcije pružaju i stanovnicima i turistima priliku da uživaju u ljepotama hrvatske obale uz toliko važnu povezanost kao i mogućnost brzog i personaliziranog trasfera.

Također, važno je za istaknuti kako svi pružatelji usluga licencirane su kompanije za povremeni pomorski prijevoz, čiji kapetani imaju važeće dozvole za komercijalni prijevoz.

Povezane vijesti: