Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana FlixBus ponovno otvara određene međunarodne linije

Počevši od 16. prosinca, tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana FlixBus ponovno uvodi određene međunarodne linije povezujući Hrvatsku s brojnim destinacijama u Njemačkoj, Sloveniji, Austriji, Italiji, Češkoj i Švicarskoj.  Uz...

Počevši od 16. prosinca, tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana FlixBus ponovno uvodi određene međunarodne linije povezujući Hrvatsku s brojnim destinacijama u Njemačkoj, Sloveniji, Austriji, Italiji, Češkoj i Švicarskoj. 

Uz poštivanje svih sigurnosnih mjera država u koje se putuje, svima onima koji su se ove blagdane poželjeli sigurno vratiti svojim obiteljima na raspolaganju će biti više od 70 destinacija diljem Hrvatske i Europe direktno povezanih zelenom mrežom.

„Iako ovogodišnje blagdane ne možemo provesti u velikom društvu, mnogi od nas žive daleko od svojih domova i žele blagdane provesti u intimnom krugu svoje obitelji. Ovim povezivanjem proširili smo našu ponudu te omogućili našim putnicima siguran povratak kućama unutar Hrvatske, ali i u druge europske zemlje. Unatoč tome, podsjećamo sve naše putnike da ostanu odgovorni prema sebi i drugima te prilikom putovanja poštuju sve sigurnosne mjere.“, izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Uz domaću mrežu linija kojom su povezani svi veći hrvatski gradovi poput Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka, Slavonskog Broda, Rijeke ili Pule putnicima će na raspolaganju biti i brojne europske destinacije kao što su Maribor, Ljubljana, Graz, Beč, München, Stuttgart, Frankfurt, Zurich, Prag, Venecija, Milano i mnoge druge.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN