Valamar nudi suradnju OPG-ovima iz Istre

Valamar poziva obiteljska gospodarstva u Istri (OPG) da se pridruže kao partneri i redovni dobavljači u pokretanju nove usluge – ValFresco Direkt. Naime, riječ je o novoj on-line trgovini...

Valamar poziva obiteljska gospodarstva u Istri (OPG) da se pridruže kao partneri i redovni dobavljači u pokretanju nove usluge – ValFresco Direkt.

Naime, riječ je o novoj on-line trgovini koja će objediniti široku ponudu lokalnih, domaćih i svježih proizvoda vrhunske kvalitete od najboljih obiteljskih gospodarstva u Istri i učiniti je dostupnom svima kroz direktnu dostavu na kućnu adresu.

Kroz suradnju s lokalnim gospodarstvima Valamarov novi projekt ima za cilj ojačati lokalnu proizvodnju i tržišnu poziciju malih proizvođača te im omogućiti širu prisutnost i dostupnost.

ValFresco Direkt će uz domaće i svježe proizvode lokalne proizvodnje također omogućiti i dostavu gotovih i polugotovih jela iz ValFresco kužine te vina, piva, maslinovih ulja i drugih potrepština, ističu iz Valamara.

Ono što je ključno, ValFresco Direkt nudi partnerima cjelogodišnji i kontinuirani plasman proizvoda, cjelokupnu logistiku koja uključuje isporuku na jedno mjesto te mogućnost preuzimanja proizvoda na kućnom pragu, kao i pakiranje te obradu proizvoda za krajnjeg potrošača.

Svi zainteresirani OPG-ovi i mali proizvođači više informacija o projektu i uvjetima suradnje mogu dobiti OVDJE

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN