Valamar Riviera traži smještaj za 
svoje zaposlenike u Poreštini

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera problem oko smještaja za svoje sezonske zaposlenike pokušava rješiti smještajem zaposlenika u privatnom smještaju. Svakako zanimljiv i jedinstven potez u našem turizmu. Naime,...

Vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera problem oko smještaja za svoje sezonske zaposlenike pokušava rješiti smještajem zaposlenika u privatnom smještaju. Svakako zanimljiv i jedinstven potez u našem turizmu.

Naime, Valamar Riviera objavila je danas javni poziv kako traži kvalitetan smještaj za svoje zaposlenike na više lokacija na Poreštini te poziva sve zainteresirane najmodavce i privatne iznajmljivače da se prijave na natječaj. 

Kako piše u oglasu, ugovor s Valamar Rivierom jamči plaćanje najma za punih 5 mjeseci (od 1. svibnja do 30. rujna 2020.) s mogućnošću cjelogodišnjeg najma u zoni Pical i garantira od 180 do 300 eura po krevetu mjesečno, što za 4-krevetni apartman može doseći i 6.000 eura za pet mjeseci.

Kako ističu iz Valamara, smještajni kapaciteti moraju zadovoljavati sljedeće uvjete: sobe i apartmani moraju imati kupaonicu, moraju biti raspoloživi za najam u razdoblju od 1. svibnja do 30. rujna 2020. na područjima Pical, Stipe Rajka, Massa Lombarda, Mate Balota, Špadići, Materada, Mali i Veli Maj, Finida, Čimižin, Bolnica, Poreč centar i Novo naselje.

Dodatna pogodnost suradnje s Valamarom je što najmodavci i privatni iznajmljivači ne moraju brinuti o popunjavanju smještaja, tjednom dočekivanju i ispraćanju gostiju, a smanjena je i količina papirologije o kojoj moraju brinuti. 

Svakako hrabar, pohvalan, ali i logičan potez Valamara.

Više detalja o natječaju saznajte OVDJEPovezane vijesti:

Hrvatski HR English EN