Valfresco Direkt počeo s dostavom gotovih jela u Valamar kampove u Istri

U okviru Valfresco Direkt usluge koju je Valamar uveo u lipnju, gosti u svim Camping Adriatic by Valamar kampovima u Istri mogu direktno na svoju parcelu ili u mobilnu...

U okviru Valfresco Direkt usluge koju je Valamar uveo u lipnju, gosti u svim Camping Adriatic by Valamar kampovima u Istri mogu direktno na svoju parcelu ili u mobilnu kućicu naručiti svježe i domaće namirnice, gotova i polugotova jela i ostale potrepštine za savršen odmor iz Valfresco Direkt online trgovine. 

Radi se o inovativnoj i novoj usluzi koja značajno podiže kvalitetu boravka u kampu. Valamar je tako prvi u Hrvatskoj omogućio uslugu dostave domaće lokalne hrane, pića, gotovih jela i ostalih delicija na parcelu u kampovima, a gostima je ova usluga na raspolaganju svih sedam dana u tjednu.

Gosti Lanterna Premium Camping Resorta oduševljeni su novom Valfresco uslugom. Osim ukusne hrane i svježih namirnica, gosti pohvaljuju Valfresco iz razloga što im osigurava autentično i lokalno gastronomsko iskustvo iz udobnosti njihove smještajne jedinice. Gosti najčešće naručuju gotova jela, a često se počaste i slatkim zalogajem. Zanimljivo je da se zadovoljstvo uslugom preslikalo i na naše zaposlenike. Oni su iznimno ponosni što svakom svojom dostavom izmame osmijeh na lice naših gostiju koji imaju više vremena za uživanje i opuštanje. ”, ističe Danijela Zgrablić, direktorica Lanterna Premium Camping Resorta te dodaje kako gostima ova usluga daje više vremena za uživanje i opuštanje.

Dnevna ponuda jela: Musaka od krumpira i radić salata za 4 osobe

Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine.

Zanimljivo, Valamar je tu ušao i na tržište privatnog smještaja kojem također nudi svoju ponudu jela tj. radi se o web trgovi koja dostavlja lokalne namirnice i svježe pripremljena gotova jela, bilo u naš dom ili apartman.

“Game changer” na razini Istre, a uskoro će istu uslugu Valamar nuditi u svojim kampovima na Krku, i novo širenje Valamara u jedan novi sektor.

Foto: Valamar


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN