Vodeći hotelijeri i investitori idućeg tjedna u Zagrebu

Adria Hotel Forum (AHF), jedina regionalna hotelsko – investicijska konferencija, održava se u Zagrebu 18. i 19. veljače, u Hilton Garden Inn-u. Sudionici konferencije većinom su vlasnici, investitori, članovi...

Adria Hotel Forum (AHF), jedina regionalna hotelsko – investicijska konferencija, održava se u Zagrebu 18. i 19. veljače, u Hilton Garden Inn-u. Sudionici konferencije većinom su vlasnici, investitori, članovi uprava i direktori hotelskih kompanija, konzultanti, bankari, odvjetnici te ostali stručnjaci.
Ove godine u fokusu konferencije su promjene koje su nastale slijedom globalnih događanja tokom 2018. i 2019. godine. Na turističku kartu vratile su se zemlje poput Turske i Grčke te zemlje sjeverne Afrike, turističko tržište promijenilo je tokove te je za očekivati da će na isti način i kapital tražiti lokacije na kojima će povrati investicija biti najveći.

Odgovore na novonastalu situaciju, što to znači za Hrvatsku i regiju dati će globalni stručnjaci:

  • Joep Peeters, viši potpredsjednik za franšize i odnose s vlasnicima EMEA regije, Radisson Hotel Group
  • Nicola Lichtenberg, starija direktorica za akvizicija i transakcije hotela, Arountown SA
  • Ardiana Sokoli, članica uprave, Blafin Group
  • Alan Mantin, izvršni direktor za razvoj Južne Europe, Hilton
  • Markus Lehnert, potpredsjednik za razvoj, Marriott Internatinal
    i mnogi drugi.

Prijave su otvorene do ponedjeljka, 17, veljače, a cijeli program i više informacija dostupno je na službenim stranicama konferencije.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN