Vollo dobio nagradu na Zagreb Connect konferenciji

Vollo, online servis za pretragu, usporedbu i kupnju autobusnih karata, dobio je nagradu Grada Zagreba na Zagreb Connect startup konferenciji. Nagrada Grada Zagreba dodijeljuje se startupima sa sjedištem u...

Vollo, online servis za pretragu, usporedbu i kupnju autobusnih karata, dobio je nagradu Grada Zagreba na Zagreb Connect startup konferenciji.

Nagrada Grada Zagreba dodijeljuje se startupima sa sjedištem u Zagrebu, a Vollo timu donijela je 5000 eura te godinu dana inkubacije u Tehnološkom Parku Zagreb. “Raduje nas da je naš rad prepoznat i nagrađen. Novčana sredstva i prostor ćemo iskoristiti za daljnji razvoj aplikacije te samim time i povećanje broja korisnika, koji nam je na kraju najveća nagrada.”, rekao je Marko Jukić, osnivač i CEO Volloa.

Uz nagradu Grada Zagreba, Vollo je osvojio put u Tel Aviv, koji će članovi tima iskoristiti za upoznavanje i umrežavanje sa živahnom izraelskom startup scenom. “Izraelska startup scena je zaista impresivna, pogotovo uzimajući u obzir njihov cjelokupni talent za biznis. Sretni smo i ponosni što smo odabrani da predstavljamo hrvatske startupe u Izraelu, upoznamo Tel Aviv, izraelski startup sustav i što veći broj investitora te razmijenimo iskustva.”, rekao je Jukić o planu posjeta Tel Aviva.

volload

U protekla tri mjeseca, hrvatski servis za kupnju autobusnih karata online proglašen je najboljim hrvatskim startupom u ranoj fazi razvoja na CESA (Central European Startup Awards) natjecanju, nominiran je među najboljih 100 startupa srednjoistočne i južne Europe na Startup Istanbul Challengeu te je ušao u top 13 startupa na Catch pitch izazovu u Beogradu. Vollo je također dobio investiciju predakceleracijskog programa StartUp Factory Zagreb, zajedno s mentorskom i konzultantskom podrškom te pravom na tromjesečno korištenje uredskog prostora.

Vollo je online servis za pretragu, usporedbu i kupnju autobusnih karata za domaće i međunarodne linije. U Vollo tražilici nalazi se preko 70 tisuća linija i 2,2 milijuna kombinacija za putovanje autobusom u 20-ak europskih zemalja. Uz pomoć 120 partnera, Vollo je autobusnim linijama uspio povezati cijelu Hrvatsku te sjevernu i južnu Europu.

Vijesti: