Zbog koronavirusa privremeno se odgađa Masterclass o kineskom turističkom tržištu

Najaveljni MasterClass o kineskom turističkom tržištu – Kako doprijeti do milijuna kineskih turista? koji se trebao održati 13.ožujka u Kongresnom centru Forum u Zagrebu – odgađa se sukladno trenutnoj...

Najaveljni MasterClass o kineskom turističkom tržištu – Kako doprijeti do milijuna kineskih turista? koji se trebao održati 13.ožujka u Kongresnom centru Forum u Zagrebu – odgađa se sukladno trenutnoj situaciji i posljedicama globalnog utjecaja koronavirusa, priopćili su organizatori.

Nakon pažljivog razmatranja i sagledavanja cjelokupne situacije, sa žaljenjem vas obavještavamo da je naš „MasterClass o kineskom turističkom tržištu“ odgođen za kasniji datum. Bili smo odlučni u nastojanju da ne dopustimo da epidemija virusa utječe na poslovno strateško planiranje i poslovanje, ali u svjetlu najnovijih zbivanja odlučili smo sigurnost predavača i sudionika staviti kao naš glavni prioritet. Sukladno tome donijeli smo jednoglasno odluku o odgodi ovog događanja” istaknula je Andreja Gazdek glavna organizatorica i vlasnica tvrtke Proconcept.

Unatoč situaciji, želimo izraziti svoje veliko povjerenje u postupanja kineske vlade i cjelokupne svjetske zajednice u obuzdavanju širenja virusa, te vjerujemo da će se situacija stabilizirati u slijedećih nekoliko mjeseci, kao što je to bilo i s prošlim epidemijama. Pored toga, želimo izraziti našu iskrenu i snažnu potporu kineskom narodu, te se nadamo da će nakon prevladavanja krize, Kinezi ponovo u velikom broju putovati u Europu, konkretno u Hrvatsku. Nadamo se da ćemo naići na vaše razumijevanje, te se ispričavamo zbog mogućih neugodnosti. Nakon što se Kina oporavi i kriza više ne bude predstavljala prijetnju blagostanju i zdravlju, objavit ćemo točan datum i detalje Masterclasa” zaključuje Gazdek te naglašava kako će se onima koji su izvršili uplatu kotizacije novac biti vraćen u slijedećih nekoliko dana.

Masterclass o kineskom turističkom tržištu prema trenutnom planu odgađa se za kraj ove godine, ukoliko se cijela situacija stabilizira. Novi datum održavanja naknadno će se objaviti.

Zbog opasnosti o širenju koronavirusa odgađaju se razana događanja , manifestacije i kongresi u Europi, pa je tako prošli tjedan po prvi puta otkazan i najveći sajam mobilne industrije na svijetu – Mobile World Congress (MWC) u Barceloni.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN