Želite raditi u turizmu?

Turizam je jedna od najbrže rastućih djelatnosti u svijetu, otvara  nove poslovne prilike i omogućava razvoj osobne karijere. Hrvatska je na području turizma postala jedna od najvećih destinacija u...

Turizam je jedna od najbrže rastućih djelatnosti u svijetu, otvara  nove poslovne prilike i omogućava razvoj osobne karijere. Hrvatska je na području turizma postala jedna od najvećih destinacija u Europi i zato se otvaraju brojne mogućnosti za nove ideje.

Za uspjeh u turizmu ključno je pratiti trendove. Glavni trendovi turizma u 2018. godini su:

  • Emocionalni doživljaji
  • Doživljavanje lokalnih posebnosti.
  • Briga za tijelo.
  • Gastronomija.
  • Mogućnost kupovanja.
  • Bijeg od svakodnevnog života. 

Drugačiji program za drugačije turističke radnike

Napravite karijeru u turizmu sa drugačijim pristupima. Jedini smo fakultet koji nudi online program iz područja turizma. Bachelor studijski program Poslovanje i upravljanje u turizmu obuhvaća najsuvremenije predmete upravo iz područja trendova u turizmu, kao što su Razvoj i oblikovanje vrhunskih proizvoda i usluga u turizmu, Održivi turizam i lokalna okolina, Strategije društvenih medija i marketing, Upravljanje trendovima u turizmu, Inovativni i inovacijski menadžment itd.

Zašto online?

Online studij je potpuno ravnopravan klasičnom studiju s jednakim standardima i sadržajima. Razlikuje se samo po načinu studiranja, prilagođen je zaposlenima i ljudima sa drugim obavezama.  Izvodi se 100% online, obaveze ispunjavate uz pomoć virtualnog amfiteatra uz podršku profesora, online mentora, menadžera programa i tehničke podrške. Ipak, motivacija za studije ovisi o vama – svaki tjedan potrebno je praktične zadatke sa primjerima iz prakse predati u rokovima. Morate voljeti timski rad, umrežavanje (online), disciplinu i naravno, mora Vas zanimati područje studija.

Ne brinite za vrijeme. Online studij vam  omogućava da studirate bilo gdje i bilo kada, sve što vam treba je računalo i pristup internetu. Podrška sa naše strane je 24/7.

Online studij je trend u svijetu već više od 25 godina. Istraživanja su pokazala da će u svijetu do 2025. godine online studirati između 30 i 80 milijuna studenata. Na našoj strani je 18 godina iskustva te 3.576 online diplomanata.

Brine Vas online diploma? Zbog ravnopravnosti oba načina studiranja, na Vašoj Europskoj diplomi ne piše da ste studirali online.

Želite nas bolje upoznati?  Posjetite nas na www.doba.hr, osobno na savjetovanjima za studije u rujnu (Zagreb, Split, Rijeka) ili na online prezentacijama fakulteta.

96 % naših diplomanata ponovo bi odabralo online studij. Očekujem Vas – Nuša Lazar, menadžerica programa za hrvatsko tržište

POVEZANA VIJEST: DR. AMADEA DOBOVIŠEK, DOBA FAKULTET: DANAS BI SE SVI TURISTIČKI DJELATNICI MORALI VIŠE PUTA DNEVNO UPITATI, KAKO ODUŠEVITI SVOG GOSTA

Vijesti: