Zlatna naranča 2019. – Najbolji primjeri ruralnog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna agencija DUNEA i ove godine organiziraju ”ZLATNU NARANČU” – izbor najboljih primjera ruralnog turizma u našoj Županiji. Riječ je o nastavku projekta kojim se želi...

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna agencija DUNEA i ove godine organiziraju ”ZLATNU NARANČU” – izbor najboljih primjera ruralnog turizma u našoj Županiji.

Riječ je o nastavku projekta kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitenog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.

Svi poslovni subjekti koji se bave nekim oblikom ruralnog turizma pozivaju se da se jave svojim gradovima, općinama ili turističkim zajednicama mjesta kojem pripadaju te zajedno s njima ispune prijavu te prikupe prateću dokumentaciju za ovaj natječaj. Prijavu prema organizatoru podnosi jedinica lokalne samouprave ili lokalna turistička zajednica, koje i same mogu predložiti kandidate za koje smatraju da mogu konkurirati za nagradu, ističu iz Regionalna agencija DUNEA.

Najbolje će birati ocjenjivačka komisija u dva kruga izbora – u prvom će se na temelju prijava i tražene dokumentacije izabrati do 15 finalista, između kojih će se potom, provjerom na terenu, izabrati pobjednici.

Poziv je otvoren od do zaključno 17. travnja 2019.. Malo kasnimo s objavom, no još se stignete prijaviti. Više informacija oko prijave možete pronaći u prilogu.

Prilog: PRIJAVA / ZLATNA NARANČA – najbolji primjeri ruralnog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Naslovna fotografija: Villa Cypress, Ethno Art Village Podcempres

Vijesti: