Zvučna imena hotelijerstva na HOW Festivalu

Jedina konferencija na temu hotelskih operacija održava se za manje od 7 dana, točnije 25.11. HOW Festival u drugom online izdanju okuplja zvučna imena hotelijerstva!   Organizatori su već...

Jedina konferencija na temu hotelskih operacija održava se za manje od 7 dana, točnije 25.11.

HOW Festival u drugom online izdanju okuplja zvučna imena hotelijerstva!  

Organizatori su već objavili kako je jedan od key-note govornika CEO Best Westerna za Centralnu Europu – Marcus Smola, a svoje sudjelovanje potvrdili su i Jean Francois Nogue, globalni direktor operacija za odjel hrane i pića, Melia Hotels, Boris Simm, potpredsjednik za operacije Ruby Hotela, Kent Richards, korporativni direktor operacija, Six Senses Spa te Daniel Cooper, direktor za brendove i programe vjernosti za Europu, Afriku, Bliski Istok te Jugozapadnu Aziju iz Hyatt-a.

Više od 40 govornika posvetit će se različitim hotelskim odjelima te će dati odgovore na pitanja poput: kako pratiti F&B troškove, kako se hotelski restorani mogu osloniti na lokalno stanovništvo, kako održati moral zaposlenika u kriznim vremenima, koje troškove je potrebno rezati u doba krize te kako održati ravnotežu između automatizacije i ljudske interakcije.

Također govornici će diskutirati i o strategijama i programima vjernosti, novim trendovima poput coworkinga i najma ureda te pojavi hibridnih evenata.

Cjelokupan program s govornicima dostupan je ovdje, a mi vas svakako pozivamo da se prijavite!

Inače, HOW Festival se održava posljednje četiri godine te okuplja direktore hotela, voditelje hotelskih odjela te direktore operacija

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN