eKupi kreće s online prodajom svježe hrane s 700 hrvatskih OPG-ova

Najveća domaća internetska trgovina eKupi potpisala je ugovor s GoGreen klasterom , sustav objedinjavanja OPG proizvođača koji se bave isključivo domaćom i prirodnom proizvodnjom i uzgojem, kako bi plasman više...
Najveća domaća internetska trgovina eKupi potpisala je ugovor s GoGreen klasterom , sustav objedinjavanja OPG proizvođača koji se bave isključivo domaćom i prirodnom proizvodnjom i uzgojem, kako bi plasman više od 700 hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava bio dostupna i kroz online prodaju.

Mreža uključenih OPG-a će se, najavljuju, postupno povećavati. „Ono što im eKupi pruža je široka baza kupaca, marketing, osiguranje svih logističkih aktivnosti i naravno sigurnost plaćanja“ ističu iz tvrtke MSAN za portal SEEbiz.eu te dodaju kako će se hrana nabavljati iz cijele Hrvatske, a isto tako će biti organizirana i dostava. „Želja nam je da se  mala obiteljska gospodarstva bave svojim core businessom, da se fokusiraju na svoje poslovne ciljeve, da ne moraju razmišljati o marketiranju svojih proizvoda, da se ne moraju brinuti o plasmanu, dostavi…S druge strane želja nam je da tržište prepozna te proizvode kao domaće, proizvedene u Hrvatskoj, te da ono što dođe na stolove naših kupaca bude zdravstveno ispravno, provjereno i svježe. To će kupnjom na eKupi market placeu sigurno i dobiti“ ističu iz MSAN-a.

gogreen2

GoGreen je konceptualni sustav koji s jedne strane organizira prodaju, generira tržišta i distribucijske kanale za domaće proizvode, te s druge strane organizira vrlo kompleksni sustav nastajanja kvalitetnih, tržišno spremnih, brendiranih premium proizvoda.

Tako se sada svi proizvodi iz GoGreen Tržnice mogu se kupovati direktno na najboljem regionalnom online marketplaceu – ekupi. ” eKupi.hr je svakako najprofesionalniji sustav za online distribuciju ne samo u Hrvatskoj, već i šire u regiji, stoga smo sigurni da će ova naša suradnja omogućiti našim proizvođačima i doseg na susjedna tržišta. Ekipa iz ekupi je s oduševljenjem prihvatila ovu suradnju i vjerujemo s obje strane da ćemo još puno zanimljivih projekata predstaviti domaćem tržištu, koji će dodatno omogućiti plasman isključivo domaćih proizvoda.” ističu iz GoGreen-a te dodaju kako vjeruju da će zajedničkim snagama realizirati još puno zanimljivih projekata koji će dodatno omogućiti plasman isključivo domaćih proizvoda.

Također, GoGreen je sustav koji kreira kontrolirane premium proizvode za potrošače, ali istovremeno štiti interese lokalnih proizvođača sve po motom – S hrvatskih polja na Vaša vrata.

Vijesti: