Prijavite se na HTZ radionice: Kreiranja doživljaja, PCE i Premium ponude

Hrvastka turistička zajednica organizira edukativnu radionicu  na temu „Kreiranje doživljaja i PCE i Premium ponude“. Edukacija je namijenjena djelatnicima svih razina sustava turističkih zajednica te svih razina javnog i...

Hrvastka turistička zajednica organizira edukativnu radionicu  na temu „Kreiranje doživljaja i PCE i Premium ponude“.

Edukacija je namijenjena djelatnicima svih razina sustava turističkih zajednica te svih razina javnog i privatnog turističkog sektora. Cilj edukacije je prenijeti polaznicima relevantna teorijska i praktična znanja o načinima poboljšanja aktivnosti vezanih za kreiranje novih doživljaja te PCE i Premium ponude.

Radionice su već održane u Varaždinu , Smiljanu, Zagrebu, Medulinu i Opatiji, a slijede u Vodicama, Splitu i Dubrovniku. U kontinentalnom dijelu kako vidimo po planu i programu nisu planirane radionice, očito u HTZ-u smatraju kako kontinentalni turizam nema doživljaje i premium proizvode. No, to ne znači kako se i sami ne možete educirati. Pročitajte priručnike HTZ-a o doživljajima i premium ponudi dolje u prilogu.

Pričunik o doživljajima

Priručnik PCE i premium ponude 

Raspored radionica

 

RADIONICA ZA KLASTER DALMACIJA – ŠIBENIK, 07.02.2017.
Lokacija: Hotel Olympia, Ljudevita Gaja 6, 22211 Vodice
Predavač: Edvin Jurin
Trajanje radionice: 10:00 – 15:00 sati
PRIJAVA
Budući da je sudjelovanje na radionici besplatno, broj mjesta je ograničen te Vas ljubazno molimo da svoju prijavu izvršite na vrijeme, a najkasnije do 06. veljače do 10:00 h.

RADIONICA ZA KLASTER DALMACIJA – SPLIT, 08.02.2017.
Lokacija: Hotel Atrium, Ul. Domovinskog rata 49, 21000 Split
Predavač: Edvin Jurin
Trajanje radionice: 10:00 – 15:00 sati
PRIJAVA
Budući da je sudjelovanje na radionici besplatno, broj mjesta je ograničen te Vas ljubazno molimo da svoju prijavu izvršite na vrijeme, a najkasnije do 07. veljače do 10:00 h.

RADIONICA ZA KLASTER DALMACIJA – DUBROVNIK, 09.02.2017.
Lokacija: Rixos Libertas Dubrovnik, Liechtensteinov put 3, 20000 Dubrovnik
Predavač: Edvin Jurin
Trajanje radionice: 10:00 – 15:00 sati
PRIJAVA
Budući da je sudjelovanje na radionici besplatno, broj mjesta je ograničen te Vas ljubazno molimo da svoju prijavu izvršite na vrijeme, a najkasnije do 08. veljače do 10:00 h.

Vijesti: