Nove brošure Splitsko-dalmatinske županije

TZ Splitsko-dalmatinske županije je u svoj promotivni tiskani materijal za 2017. godinu uvrstila praktičnu turističku kartu „Charter“ na engleskom i njemačkom jeziku koje su upućene na specijalizirane nautičke sajmove...

TZ Splitsko-dalmatinske županije je u svoj promotivni tiskani materijal za 2017. godinu uvrstila praktičnu turističku kartu „Charter“ na engleskom i njemačkom jeziku koje su upućene na specijalizirane nautičke sajmove u Dusseldofu i Tulnnu u Austriji, gdje je predstavljena nautička ponuda Hrvatske te na specijaliziranom nautičkom sajmu u Stockholmu koji će se održati u ožujku.

Radi se o informativno korisnoj turističkoj karti s opisom destinacije, popisom charter kompanija i marina na području Srednje Dalmacije te korisnim informacijama za nautičare.
Isto tako, TZ županije je tiskala kartu pustolovnog turizma „Adventures“ na engleskom i francuskom jeziku s popisom agencija organizatora pustolovnih programa u prirodi. Karta je upućena na sajam aktivnog odmora u Utrecht, biti će poslana na sajam u Pariz te na ostale sajmove na kojima se predstavlja turistička ponuda Srednje Dalmacije.

Brošure preuzmite ovdje:
Charter broshure
Outdoor adventures

Vijesti: