TZ Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Holiday World u Pragu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmu Holiday World u Pragu, koji se održava od 16. do 19. veljače 2017. godine u izložbenom prostoru Prague Exhibition Grounds – Holesovice....

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmu Holiday World u Pragu, koji se održava od 16. do 19. veljače 2017. godine u izložbenom prostoru Prague Exhibition Grounds – Holesovice. Sajam Holiday World se održava po 26. put, a ove godine se u istom prostoru održava i 11. Top Gastro & Hotel sajam.

Prva dva dana sajma namijenjeni su isključivo profesionalcima u turizmu, dok su druga dva dana otvorena za široku publiku. Na štandu Hrvatske turističke zajednice suizlagačka mjesta zakupile su Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, NP Plitvička jezera i Bi Vilage kamp iz Fažane. Na sajmu se očekuje oko 30.000 posjetitelja, a predtaviti će se preko 40 zemalja iz cijelog svijeta.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2016. godini posjetilo preko 36.000 turista iz Češke, koji su ostvarili gotovo 285.000 noćenja.

Vijesti: