Razvoj karijera u kampingu: Dani otvorenih vrata kampa u Istri i na Kvarneru

Kamping udruženje Hrvatske i ove godine u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta organizira Dane otvorenih vrata kampa

Autor:  HrTurizam.hr

26. travnja 2024.

Kamping udruženje Hrvatske i ove godine u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta organizira Dane otvorenih vrata kampa, projekt koji je tijekom 2022. godine po prvi puta pokrenut u svrhu promocije zanimanja i zapošljavanja u turističkom sektoru.

Nakon prošlogodišnjeg pilot projekta u Istri, a koji je održan u kampu Polari, ove godine se Dani otvorenih vrata proširuju i na Kvarner, pa će se tako svi zainteresirani moći uključiti i u stručno-edukativni posjet kampa Krk Premium Camping Resort. Prema brojkama, Istarska i Primorsko-goranska županija zajedno ostvaruju 71% noćenja u kampovima RH.

Događaj je pokrenut u svrhu intenziviranja suradnje i interakcije između strukovnih škola i poslodavaca u turizmu. Stručno-edukativni obilazak kampa na "Dan otvorenih vrata" predstaviti će mladima (učenicima i studentima) i široj zainteresiranoj javnosti (nezaposleni i svi zainteresirani) specifičnosti i potrebe rada u kampu. Tijekom posjete svi prisutni biti će vođeni od strane djelatnika/predstavnika kampa i proći sve pozicije u kampu (rad recepcije, hrana i piće, animacija i ostalo) čime će steći dojam rada u istom. Učenici i studenti dobivaju ujedno mogućnost razgovora sa djelatnicima i kadrovskom službom.

Pozivamo stoga sve zainteresirane da se pridruže posjeti: 

kampa Krk Premium Camping Resort, 6. svibnja 2024. s početkom u 9:30 sati; (detaljan program preuzmite ovdje)

  • Lokacija: kamp Krk Premium Camping Resort
  • Adresa: Narodnog Preporoda 80, 51500 Krk

i kampa Polari u utorak, 14. svibnja 2024. s početkom u 9:30 sati; (detaljan program preuzmite ovdje)

  • Lokacija: kamp Polari
  • Adresa: Polari 1, 52210 Rovinj

Partneri projekta: Maistra d.d., Valamar Riviera d.d., Turistička zajednica Istarske županije, Turistička zajednica grada Krka, Strukovna škola Eugena Kumičića (Rovinj), Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Pula), Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir (Krk) i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija).

Više informacija možete pronaći na službenoj KUH-ovoj stranici, putem POVEZNICE.

Zbog same organizacije događaja, svoj dolazak je potrebno prijaviti putem maila: info@camping.hr

Autor:  HrTurizam.hr

26. travnja 2024.