Arena Hospitality Group otvara dva nova Radisson RED hotela u Beogradu i Berlinu

Otvaranje Radisson RED Belgrade hotela je predviđeno početkom veljače, a novi Radisson RED Berlin Kudamm otvorit će se krajem proljeća 2024.

Autor:  HrTurizam.hr

31. siječnja 2024.

Arena Hospitality Group najavljuje skorašnje otvaranje dva nova, moderna hotela pod brendom Radisson RED. Radi se o hotelima Radisson RED Belgrade i Radisson RED Berlin Kudamm.

Otvaranje Radisson RED Belgrade hotela je predviđeno početkom veljače, a radi se o kompletno renoviranom nekadašnjem hotelu 88 Rooms Beograd. Hotel Radisson RED Beograd nalazi se u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine Republike Srbije i nudit će 88 soba uključujući tri apartmana (do sada hotel je nosio ime "Hotel 88 Rooms"). Progresivan dizajn osmislio je dizajnerski studio Atellior sa sjedištima u Londonu i Zagrebu, koji kao glavno obilježje uključuje u predvorju hotela i prepoznatljivi crveni automobil Zastava 750, proizveden u bivšoj renomiranoj jugoslavenskoj tvornici automobila u Kragujevcu. Gosti će u hotelu moći primjenjivati svu hotelsku digitalnu tehnologiju kojom će se samostalno prijavljivati u hotel, hotelsku aplikaciju koristiti za pristup svojim sobama, za naručivanje hrane i pića, te upravljanja TV-om, klima uređajem i sl. Hotel će nuditi cjelodnevni restoran te co-working prostor, a s bara na krovu i pogled na povijesno središte grada.

Radisson red belgrade 1 foto arena hospitality group
Radison Red Belgrade
Radisson red belgrade 7 foto arena hospitality group
Radison Red Belgrade

U glavnom gradu Njemačke, planira se otvorenje Radisson RED Berlin Kudamm hotela krajem svibnja 2024. Hotel se nalazi na samo nekoliko koraka od Kurfürstendamma, poznatog kao Ku'damm, ikonske berlinske avenije i jedne od najpoznatijih shopping ulica, u pješačkoj udaljenosti od poznatog robnog centra KaDeWe. Novi Radisson RED Berlin Kudamm savršeno je mjesto za one koji žele istražiti grad, s atrakcijama poput Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, berlinskog zoološkog vrta i parka Tiergarten.

"S radošću najavljujemo i novi Radisson RED Berlin Kudamm i vjerujemo da će ovaj dinamičan brend biti izvrstan dodatak berlinskom hotelskom tržištu, u jednom od najživopisnijih europskih glavnih gradova. Repozicioniranje i otvaranje Radisson RED Berlin Kudamm, koji će upotpuniti naš već raznolik hotelski portfelj u glavnom gradu Njemačke planirano je prije UEFA EURO 2024 turnira. Ovaj projekt slijedi nakon našeg planiranog otvaranja Radisson RED Belgrade početkom 2024., a sve to je dio naše strategije daljnjeg rasta i optimizacije portfolija", rekao je Reli Slonim, predsjednik Uprave Arena Hospitality Group

Nakon opsežnog renoviranja, novi Radisson RED Berlin Kudamm otvorit će se krajem proljeća 2024., s progresivnom dizajnerskom shemom, suvremenim i elegantnim interijerima obogaćenim posebnim umjetničkim i dizajnerskim elementima, savršeno usklađenim s prepoznatljivim kreativnim i estetskim potpisom Radisson RED-a. Gosti će moći koristiti samoposlužne check-in terminale ili hotelsku aplikaciju kako bi pristupili svojim sobama i kontrolirali različite značajke sobe.

Radisson red berlin guestroom foto arena hospitality group
Radison Red Berlin

Hotel će imati 133 sobe, uključujući 14 studija, koje kombiniraju stil, udobnost i praktičnost. Restoran će biti smješten u prizemlju i posluživati će međunarodna jela. S obzirom na važnost kombiniranog poslovnog i odmorišnog turizma za posjetitelje, Radisson RED Berlin Kudamm imat će premium prostor za zajednički rad s najnovijim tehnološkim sadržajima, uključujući besplatni brzi Wi-Fi, fleksibilne prostore za događanja, uključujući igraonice i ljetnu terasu u unutarnjem dvorištu za uživanje u toplim berlinskim ljetnim mjesecima.

Izvor fotografija: Arena Hospitality Group

Autor:  HrTurizam.hr

31. siječnja 2024.