Nakon Denisa Ivoševića, Đure Tomljenovića, Antonie Radić Brkan i Jasmine Cvetković glasno espresso razmišljanje o održivom turizmu donosi nam Milan Popović, direktor Turističke zajednice grada Umaga.
Puno se priča o održivom turizmu koji je danas imperativ u turističkom razvoju. No činjenica je i kada pitam ljude direktno: Što je održivi turizam? - malo ih može konkretno odgovoriti o čemu je riječ u praksi.
Održivi turizam je puno više od same definicije ili stavljanja panela na krovove objekata.
Stoga nam je cilj kroz serijal hrturizam espresso dati širi pogled na održivi turizam u praksi od kolega iz raznih turističkih djelatnosti, od kojih svaki u 30 sekundi iz svog kuta gledanja i djelovanja daje odgovor na pitanje što je održivi turizam.
Kako kažu vrhunski baristi: “A perfect extraction time for espresso generally ranges from 25 to 30 seconds, resulting in a well-balanced espresso.”
Evo što u 30 sekundi kaže Milan Popović, direktor Turističke zajednice grada Umaga, na pitanje što je za njega održivi turizam.
Možete li u 30 sekundi, dok vam napravim espresso, reći što je za vas održivi turizam? Što je za vas održivi turizam napišite u komentarima.
Pogledajte hturizam espresso serijal na YouTube kanalu hrturizam i ne zaboravite stisnuti subscribe tj. pretplatiti se na kanal kako bi pratili serijal hrturizam espresso o održivom turizmu.