hrturizam espresso: Nenad Nizić, Vestibul Palace / Impresia

Nastavljamo snimati razna glasna razmišljanja o održivom turizmu po cijeloj Hrvatskoj. Prvi cilj je doći do 100 hrturizam espressa i tako dati fokus n...

Autor:  Goran Rihelj

7. svibnja 2024.

Nastavljamo snimati razna glasna razmišljanja o održivom turizmu po cijeloj Hrvatskoj.

Prvi cilj je doći do 100 hrturizam espressa i tako dati fokus na širi pojam održivog turizma, iz različitih kuteva gledanja i dionika turističkog sektora. Jer odživi turizam je puno više od jedne definicije.

hrturizam espresso: Nenad Nizić, Vestibul Palace / Impresia

Nenad Nizić, vlasnik hotel Vestibul Palace i predsjednik Udruge jedinstvenih hrvatskih hotela pod brendom Impresia.

Podsjetimo, Udruga jedinstvenih hrvatskih hotela okuplja pomno birane i jedinstvene luksuzne hotele te suvremenom posjetitelju pruža posebna, autentična i domaća iskustva. Od nedavno su jedinstveni luksuzni hoteli pod brendom Impresia. Udruga je aktivna od kraja 2018. godine te kroz intenzivan rad sa članicama provodi aktivnosti usmjerene razvoju turizma više vrijednosti i pozicioniranju hotela članica i Hrvatske na svjetskoj mapi luksuznih destinacija

/// Impresia – novi brand Udruge jedinstvenih hrvatskih hotela

Možete li u 30 sekundi, dok vam napravim espresso, reći što je za vas održivi turizam? Što je za vas održivi turizam napišite u komentarima.

Pogledajte hturizam espresso serijal na YouTube kanalu hrturizam i ne zaboravite stisnuti subscribe tj. pretplatiti se na kanal kako bi pratili serijal hrturizam espresso o održivom turizmu. 

Autor:  Goran Rihelj

7. svibnja 2024.