Digitalizacija prehrambene industrije: Kako digitalizairati svoj sustav sigurnosti hrane i HACCP protokole

Udruga Glas Poduzetnika ( UGP ) te poziva na predavanje pod nazivom 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮 𝗽𝗿𝗲𝗵𝗿𝗮𝗺𝗯𝗲𝗻𝗲 𝗶𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗲 na kojem će biti predstavljeno digitalno rje...

Autor:  HrTurizam.hr

5. veljače 2024.

Udruga Glas Poduzetnika ( UGP ) te poziva na predavanje pod nazivom 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮 𝗽𝗿𝗲𝗵𝗿𝗮𝗺𝗯𝗲𝗻𝗲 𝗶𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗲 na kojem će biti predstavljeno digitalno rješenje za vođenje HACCP evidencija putem aplikacije. 

Andreja Ivezić će govoriti 𝗼 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗷𝗲𝗻𝗮𝗺𝗮 𝗸𝗼𝗷𝗲 𝗰́𝗲 𝗻𝗮𝘀 𝗼𝗰̌𝗲𝗸𝘂𝗷𝘂 𝘂 𝗽𝗼𝗱𝗿𝘂𝗰̌𝗷𝘂 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗵𝗿𝗮𝗻𝗲 i kako se pripremiti za nove regulative, dok će Marko Matijević pričati o tome 𝗸𝗮𝗸𝗼 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝘇𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶 𝘀𝘃𝗼𝗷 𝘀𝘂𝘀𝘁𝗮𝘃 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗵𝗿𝗮𝗻𝗲 𝗶 𝗛𝗔𝗖𝗖𝗣 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗼𝗸𝗼𝗹𝗲, te biti efektivniji i brži u svom poslovanju.

Ovo predavanje namijenjeno je svim ugostiteljima, hotelijerima, pekarima, slastičarima, trgovcima i ostalima koji se na svakodnevnoj bazi susreću s HACCP evidencijom.

Predavanje će se održati u srijedu 7.2.2024. u 18 h u BIRD Incubatoru, na adresi ul. Franje Petračića 4, 3.kat. Ukoliko se želiš priključiti ONLINE, naznačite to u prijavi, dok svoj dolazak možete potvrditi putem maila: info@glaspoduzetnika.hr.

Whatsapp image 2024 02 05 at 15

Autor:  HrTurizam.hr

5. veljače 2024.