Kamp Arena Grand Kažela dobitnik prestižnog priznanja ADAC Superplatz 2023

Autor:  HrTurizam.hr

14. studenoga 2022.

Kamp Arena Hospitality Groupe, Arena Grand Kažela Medulin prepoznat je od strane najveće europske automobilističke udruge ADAC te je postao dobitnik prestižnog priznanja „ADAC Superplatz 2023“.

ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) je najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova, a ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koja se jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima koji su zbog visoke kvalitete i raznolikosti dostupnih sadržaja i usluga dobili najvišu ocjenu od pet zvjezdica. Nagrada se dodjeljuje u suradnji s PiNCAMP-om, poznatim portalom za kampiranje.

"Ponosni smo što je naš trud i rad u podizanju kvalitete kroz trogodišnji investicijski ciklus prepoznat na međunarodnoj razini sa ovako vrijednim priznanjem. Prve dvije faze investicije rezultirale su sa 209 novih luksuznih Camping Home mobilnih kućica, 2 nova bazena, novim ulazom, recepcijom, novim modernim pool barovima i restoranima, illy caffe barom te animacijskim i sportskim sadržajima. Cijelo područje investicijskog zahvata je i hortikulturno uređeno u skladu sa mediteranskim okruženjem i netaknutom prirodom. Za vlasnike modernih kampera uređene su prostrane parcele na najboljim “Premium” pozicijama uz more. Ove je godine potpuno uređeno luksuzno područje kampa gdje se nalaze jedinstvene luksuzne kamping vile s privatnim bazenima i vrtovima." navode iz Arena Hospitality Groupe ( AHG ).

Inače, kamp Arena Grand Kažela je i ove godine, devetu godinu zaredom, nositelj nagrade Kamping Udruge Hrvatske - “Croatia’s Best Campiste“.

"Ovakva priznanja su odlični pokazatelji da se zahvaljujući konstantnom radu na podizanju kvalitete i kontinuiranim ulaganjima u razvoj kamping segmenta s razlogom stvara sve veća prepoznatljivost istih na europskom tržištu te kako će nakon planiranih investicija u skoroj budućnosti, zasigurno još više kampova Grupe koji se nalaze u Medulinu i Puli konkurirati najboljima na Mediteranu." zaključuju iz AHG-a.

Foto: Arena Hospitality Group

Autor:  HrTurizam.hr

14. studenoga 2022.