Nagrađivani hotelski softver RoomRacoon dostupan je i hrvatskim iznajmljivačima

Hrvatska je postala dio globalne RoomRaccoon mreže čije usluge koristi više od 1500 hotela u 49 zemalja

Autor:  HrTurizam.hr

13. svibnja 2022.

RoomRaccoon, najkompletniji softver za upravljanje hotelima na svijetu, odnedavno je dostupan i hrvatskim hotelijerima i iznajmljivačima. Tako je Hrvatska postala dio globalne RoomRaccoon mreže čije usluge koristi više od 1500 hotela u 49 zemalja.

„Otvaranje ureda u Splitu bio je logičan potez, budući da je Hrvatska turistička destinacija, a Split drugi najveći grad u državi. RoomRacoon već su započeli implementirati mnogi hoteli i drugi smještajni objekti u Hrvatskoj. Radi se o softveru koji je najbolji odabir u smislu vrijednosti koja se na tržištu nudi i koji se može funkcionalno personalizirati ovisno o potrebama pojedinog objekta”, kazao je Branimir Lažeta, voditelj ureda u Splitu.

Platforma temeljena na cloud softveru kombinira prvi hotelski sustav za upravljanjem imovinom, upravitelj kanala i potpuno integrirani mehanizam za rezervacije. RoomRaccoon automatski optimizira cijene prema vjerojatnosti prodaje sobe u stvarnom vremenu, a zatim svojim gostima automatski preprodaje nadogradnje soba i ostale dodatke. Osmišljen je tako da kroz jednostavno sučelje, uz manje truda, donosi više prihoda.

Tvrtku su 2017. godine osnovali Nadja Buckenberger, vlasnica hotela i tehnološki poduzetnik Tymen van Dyl. Osim u Splitu, RoomRaccoon trenutno ima urede diljem Nizozemske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Južne Afrike, Portugala, Italije, Španjolske, Francuske, Velike Britanije i Sjeverne Amerike.

Sustav je višestruko nagrađivan za inovacije u hotelskom menadžmentu te ima statuse najviše kategorije partnerstva (Premium) s renomiranim platformama kao što su Booking.com, Airbnb i Tripadvisor. Također, RoomRaccoon je partner s kanalima koji su specijalizirani za luksuzni smještaj te kanalima koji pokrivaju opcije tzv. VR-a, odnosno brendovi kao što su Vrbo (Homeaway), Belvilla i ostali.

Više saznajte na RoomRaccoon.

Naslovna fotografija: RoomRacoon system

 

Autor:  HrTurizam.hr

13. svibnja 2022.