Objavljen Javni poziv za dodjelu hrvatske turističke nagrade u 2022 godini

Godišnje nagrade „Anton Štifanić“ i Nagradu za životno djelo dodjeljuje HTZ kao posebno priznanje za izniman doprinos u razvitku turizma Republike Hrvatske.

23. srpnja 2022.

Objavljen je Javni poziv za dodjelu hrvatske turističke nagrade u 2022. - Godišnje nagrada "Anton Štifanić" te Nagrade za životno djelo. Nagradu dodjeljuje Hrvatska turistička zajednica za 2021. godinu kao posebno priznanje za izniman doprinos pojedinaca i tvrtki i/ili ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske.

Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije i to kao Godišnja nagrada "Anton Štifanić" i kao Nagrada za životno djelo. Nagradu mogu dobiti pojedinci, tvrtke i/ili ustanove i/ili udruge (Godišnja nagrada Anton Štifanić) te pojedinac za životno djelo (Nagrada za životno djelo).

Prijedlog za dodjelu Nagrade Povjerenstvu mogu predložiti sve fizičke i pravne osobe Republike Hrvatske, te je u prijedlogu uz navedeno potrebno naznačiti za koju nagradu se kandidat predlaže.

LINK NA PRIJAVNICU

Krajnji rok za podnošenje kandidatura je 31. kolovoza 2022. do 23.59 sati.

Podsjetimo da su lani, za 2020. godinu, nagrađeni dr. sc. Miroslav Dragičević Nagradom za životno djelo, a Godišnja nagrada "Anton Štifanić" dodijeljena je Goranu Rihelju kao pojedincu, te Javnoj ustanovi Park prirode Biokovo u kategoriji tvrtka, ustanova ili udruga.

Izvor, foto: Hrvatska turistička zajednica

23. srpnja 2022.