Osigurajte svoje mjesto u edukaciji o održivom razvoju destinacije i okupljanju dionika turističkog gospodarstva

Green Destinations Regional Training Event u Međimurju

Autor:  HrTurizam.hr

29. rujna 2023.

U Međimurju, točnije u Svetom Martinu na Muri, u listopadu će se održati događanje koje obećava dinamično i inspirativno okupljanje istomišljenika i stručnjaka u području održivog upravljanja turističkim destinacijama.

Green Destinations Regional Training Event u Međimurju održava se pod okriljem međunarodno prepoznate organizacije Green Destinations, koja se ističe snažnim doprinosom održivom razvoju turizma na globalnoj razini.

Riječ je o događanju čiji je cilj ponajprije edukacija o održivom razvoju destinacije i njenih dionika te okupljanje dionika turističkoga gospodarstva iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Italije i drugih susjednih zemalja, kako bi promovirale najbolje prakse i unaprijedila praktična znanja o održivom turizmu.

Datum: 23. - 25. listopada 2023.
Lokacija: Sveti Martin na Muri, Međimurje
Early bird prijave: u tijeku
Detaljnije informacije: POVEZNICA

Program 2 green destinations regional training event 2023

 
Ovo ekskluzivno događanje nudi vam jedinstvenu priliku za:

  • Učenje: Steknite uvide u praktična znanja vodećih lidera i stručnjaka u industriji o najnovijim trendovima i najboljim primjerima prakse u održivom turizmu.
  • Povezivanje: Upoznajte druge sudionike i razgovarajte s kolegama iz industrije. Izgradite vrijedne odnose i istražite prilike za potencijalne suradnje.
  • Uključivanje: Sudjelujte u interaktivnim radionicama, panel raspravama i terenskim posjetima osmišljenima za rješavanje izazova i stvaranje prilika za održivo upravljanje turističkim destinacijama.
  • Nadahnuće: Neka vas inspiriraju priče o uspjehu i studije slučaja koje pokazuju pozitivan utjecaj održivog turizma na zajednicu i okoliš.

Early bird prijave u tijeku

Ne propustite ovu sjajnu priliku da proširite svoje znanje, povežete se sa stručnjacima iz industrije i doprinesete promicanju prakse održivog i odgovornog turizma.

Osigurajte svoje mjesto već danas

Kako biste osigurali svoje mjesto na ovom događanju, molimo vas da se prijavite putem sljedećeg linka: https://bit.ly/gdrte-registration.
 
Radujemo se susretu u Međimurju te prilici da zajedno radimo na stvaranju održivog turizma.

Za detaljnije informacije o događanju posjetite POVEZNICU ili se obratite na e-mail adresu info@tourism-lab.hr.

Organizacijski odbor Green Destinations Regional Training Eventa su Tourism Lab d.o.o. i Turistička zajednica Međimurske županije.

PRILOG: PROGRAM .pdf

Autor:  HrTurizam.hr

29. rujna 2023.