YEZI restoran i bar na adresi Amruševa 4 od 23. studenog otvoren je za sve ljubitelje okusa moderne panazijske hrane.
Inspiriran tradicionalnim azijskim stilom uživanja u hrani, piću i druženju, gosti su pozvani da iskuse jedinstveni koncept u kojem se slavi moderna azijska kuhinja kroz umjetnost dim suma, miksologije koja nudi posebne koktele bazirane na 5 kineskih elemenata, uz najbolju ponudu svjetskih čajeva i europskih slastica. YEZI priča priču o bogatoj panazijskoj gastronomiji.
General Manager hotela art'otel u kojem je smješten restoran, Tomislav Korošec na launch eventu uoči otvorenja je izjavio:
„Otvorenje panazijskog restorana i bara YEZI u hotelu art'otel rezultat je predanosti i strasti tima kako bi se gostima pružilo izvanredno gastronomsko iskustvo. Hotel art'otel, mjesto je gdje se elegancija susreće s umjetnošću, a od sada će svi moći uživati i u vrhunskoj gastronomiji i majstorskoj izvedbi svjetski poznatih chefova.“ izjavio je Tomislav Korošec, General Manager hotela art'otel.
Hvaljeni London Group Executive Chef Werner Seebach predvodi ovo novo i uzbudljivo gastro iskustvo u Zagrebu. Werner je poznat po stvaranju izvrsnih i inovativnih kulinarskih iskustava u svjetskim restoranima Sushi Samba, Duck & Waffle i Chino Latino i kreator je koncepta YEZI uz Velia di Nolfo, VP Restaurant and Bars PPHE.
„Zajedno s Dinom i globalnim dim sum extraordinaire-om Tomom kreirali smo izvrstan azijski koncept. Glavni fokus je na dim sumu i manjim jelima koja su idealna za dijeljenje i istraživanje novih i posebnih kombinacija okusa. Razvili smo također i jedinstvenu ponudu slastica s kolegom chefom u Londonu,“ istaknuo je Werner Seebach i dodao da se veseli vidjeti sve u YEZI-ju.