Ponovno pokrenuta brzobrodska linija od Splita do Bola

Kreću sezonske brzobrodske linije od Splita prema Bolu na Braču, te od Splita do Sutivana. Od sredine lipnja uključit će se dodatni polasci iz Splita prema Bolu i Hvaru

Autor:  HrTurizam.hr

4. svibnja 2022.

Brodar Adriatic Fast Ferries d.o.o./ Splitexpress ponovno kreće s održavanjem sezonske brzobrodske linije od Splita prema Bolu na Braču. Linija započinje 12. svibnja s dvije plovidbe dnevno: polasci u 10:00 i 15:20 iz Splitske gradske luke te u 11:25 i 16:45 iz luke Bol.

Tijekom svibnja, brodar također održava i brzobrodsku liniju od Splita do Sutivana u trajanju od samo 20 minuta s dvije plovidbe od petka do nedjelje: polasci u 08:40 i 18:15 iz Splitske gradske luke te u 09:15 i 18:50 iz luke Sutivan.

Prodaja karata je dostupna online na službenim stranicama splitexpress.com, te prilikom ukrcaja na brod. Također, putnici se mogu informirati o redu plovidbe i dodatnim obavijestima putem web stranice ili Facebook-a i Twitter-a.

Od sredine lipnja, brodar će uključiti i dodatne polaske iz Splitske luke prema Bolu i Hvaru te će strani gosti imati priliku na najbrži način doći do željene destinacije.

Adriatic Fast Ferries je društvo s ograničenom odgovornošću za pomorski prijevoz i usluge u prometu koje od 2019. godine obavlja brzobrodski prijevoz putnika u hrvatskim nacionalnim vodama.

Foto: Splitexpress

Autor:  HrTurizam.hr

4. svibnja 2022.