Ovako se podiže kvaliteta našeg turizma - edukacijom zaposlenika, jer čovjek je ključ uspjeha, a usluga "sveti gral" u turizmu. Ne možemo imati tu vrijednost za novac i kvalitetu, bez obzira na luksuzno uređenje hotela ili restorana, a bez vrhunske kvalitete usluge.
I zato je edukativni program za usavršavanje zaposlenika Aminess Hotels & Resorts, koji već šestu godinu za redom u novu turističku sezonu kreće s edukativnim projektom Aminess Gourmet Lab, izuzetno važan za kompaniju. Kako za komparativnu prednost spram konkurencije i brendiranje tako i kroz kvalitetnu radnu snagu, a koji je postao zaštitini znak Aminessa.
Chefovi David Skoko, Hrvoje Zirojević, Matija Bogdan, Marko Palfi, Melkior Bašić, Mario Mihelj, Robert Perić, Saša Pribičević i pizza majstor Davor Milić kao i slastičarka Suzana Kvesić, Suwi Zlatić i članovi Hrvatskog Sommelier Kluba dio su cjelokupnog edukativnog programa usavršavanja zaposlenika Aminessa.
Radi se o zaokruženim edukacijama s vrhunskim chefovima i gastronomskih stručnjaka usavršava svoje zaposlenike. Naglasak na kontinuiran proces, a ne jednotaktno i što je najvažnije - radi se o usavršavanju o najvažnijim aspektima rada s hranom, pićem i posluživanjem gostiju.
Tijekom niza od 16 različitih edukativnih radionica polaznici će steći znanja od renomiranih chefova i gastronomskih stručnjaka u svim najvažnijim aspektima rada s hranom, pićem i posluživanjem gostiju.