Sunčani Hvar traži sezonske radnike i garantira primanja od 1.000 eura u visokoj sezoni

Sunčani Hvar garantira minimalna primanja u iznosu od 800 eura neto u pred i post sezoni, a za vrijeme visoke sezone 1.000 eura neto

Autor:  HrTurizam.hr

9. veljače 2023.

U Sunčanom Hvaru selekcija i regrutacija sezonskih radnika provodi se u sklopu cjelogodišnjeg programa ljudskih resursa s ciljem pronalaženja i zapošljavanja kvalitetnog i stručnog kadra. Na taj način omogućuje se dodatan razvoj svih stalnih i sezonskih zaposlenika te provodi odabir budućih. Uz široku paletu sezonskih poslova, nude se i cjelogodišnja zaposlenja, u skladu sa poslovnim potrebama i organizacijom.

Sunčani Hvar svake godine dodatno ulaže u podizanje materijalnih i nematerijalnih standarda svojih članova tima. Svim sezonskim zaposlenicima je osiguran kvalitetan i komforan smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima Bodul i Galeb. Objekti su smješteni na atraktivnim lokacijama u neposrednoj blizini plaže i centra grada. Svi sezonski zaposlenici imaju osigurana tri besplatna obroka dnevno, Wi-Fi te razne programe edukacije i usavršavanja uz stimulativne mjesečne nagrade, isplatu božićnica i regresa.

Uz spomenute beneficije, ove godine Sunčani Hvar garantira svakom zaposleniku minimalna primanja u iznosu od 800 EUR neto u pred i post sezoni, a za vrijeme visoke sezone čak 1.000 EUR neto! Prva sezonska zapošljavanja kreću početkom travnja, a završetak sezone očekuje se krajem listopada. Ukupno će zaposliti više od 500 sezonskih članova tima za rad na pozicijama konobara, recepcionara, kuhara, pomoćnog kuhara, SPA terapeuta, barmena i sobarica. Ono što je posebno prepoznato od strane zaposlenika je uredno radno vrijeme uz plan preraspodjele radnog vremena, slobodan dan tjedno te iskustvo rada u dinamičnoj i internacionalnoj sredini s klijentelom iznimno visoke platežne moći.

"Razvoj ljudskih potencijala je oduvijek bio nedjeljiv dio strategijskog plana Društva. Kontinuirano ulaganje u ljudske resurse osigurava stalne sezonske poslove, te otvara mogućnosti stalnog zaposlenja i izgradnje karijere u turizmu", istaknula je direktorica ljudskih resursa Blaženka Tomičić.

Sunčani Hvar prepoznat je kao jedan od predvodnika kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji koji iz godine u godinu otvara nova radna mjesta i provodi različite edukacije za svoje zaposlenike. Svake godine razvijaju se i novi programi što se tiče regrutacije zaposlenika. Inicijativa 'Preporuči prijatelja' pokrenuta prije nekoliko godina omogućava zaposlenicima da aktivno sudjeluju u procesu selekcije, a svima nudi novčanu stimulaciju za svakog preporučenog radnika.

Izvor i foto: Sunčani Hvar

Autor:  HrTurizam.hr

9. veljače 2023.