Termama Sveti Martin nova nagrada za inovativnu inicijativu zahvalnosti zaposlenicima na konferenciji HR Days

Terme Sveti Martin su ponovno u samom vrhu najboljih praksi. Terme Sveti Martin svima su već poznate po svojem održivom načinu poslovanja i inovativni...

Autor:  HrTurizam Promo

10. svibnja 2024.

Terme Sveti Martin su ponovno u samom vrhu najboljih praksi.

Terme Sveti Martin svima su već poznate po svojem održivom načinu poslovanja i inovativnim idejama kojima kontinuirano pokazuju zašto su jedne od najboljih terma u Hrvatskoj, a ovog puta svojim projektom „Ljetna zabava zahvale timu“ profilirale su se kao jedna od najboljih HR praksi u kategoriji malih i srednjih tvrtka. 

Redefiniranje vrednovanja ljudskih potencijala

Ovog puta sa svojim projektom „Ljetna zabava zahvale timu“ osvojile su 2. mjesto u kategoriji najboljih HR regionalnih praksi za mala i srednja poduzeća na cijenjenoj konferenciji HR Day koju organizira MojPosao.

Ovo priznanje naglašava davanje prioriteta dobrobiti i uvažavanju zaposlenika. Projekt je duboko ukorijenjen u poslovnu strategiju terma, pozicionirajući ih ne samo kao vrhunsku destinaciju za opuštanje već i kao radno mjesto koje cijeni svoj ljudski potencijal.

Nagrada

Ovime se ističe njihova predanost profesionalnom razvoju, zadovoljstvu poslom i skladnom radnom okruženju, što je u današnje vrijeme jedan od vrlo bitnih faktora zadovoljnog zaposlenika.

Projekt koji ruši tradicionalne hijerarhije

Ono po čemu se Terme Sveti Martin izdvajaju je praktičan pristup i upravljački tim koji vodi primjerom.

Projekt „Ljetna zabava zahvale timu“ nije još samo jedna „fešta za zaposlenike“, već je proaktivan pristup uvažavanju zaposlenika koji nadilazi tradicionalne i klasične metode, što ga karakterizira originalnim, inovativnim i kreativnim jer upravo direktori i voditelji odjela Terma Sveti Martin aktivno sudjeluju kao konobari i kuhari, poslužujući i kuhajući za svoje cijenjene članove tima dok se oni na jedan dan opuštaju i osjećaju kao gosti resorta.

Ova gesta ne samo da pojačava predanost tvrtke da cijeni i podržava svakog člana tima već i ruši tradicionalne hijerarhije te slavi različite talente unutar organizacije.

video_Ljetna zabava zahvale timu from Terme Sveti Martin on Vimeo.

Terme Sveti Martin pokrenule su ovaj projekt kako bi se iskazala zahvalnost vrijednom timu i proslavila njihova predanost svakodnevnim zadacima, njegujući kulturu zahvalnosti, prijateljstva i međusobnog poštovanja.

Poticanje inkluzivnog radnog okruženja

Terme Sveti Martin ističu se kao inkluzivno radno mjesto, a certifikati kao što su „Tvrtka prijatelj obitelji“, „Tvrtka prijatelj zdravlja“ i LGBTIQ+ Radnopravni poslodavac, odražavaju predanost tvrtke podržavanju različitosti i prilagođavanju potrebama svih zaposlenika, osiguravajući da se osjećaju poštovani i cijenjeni.

Zalaganje Terma Sveti Martin za stalnu dobrobit zaposlenika nadilazi mnoga očekivanja.

Kao LGBTIQ+ Radnopravni poslodavac, organizacija promiče kulturu inkluzivnosti i prihvaćanja, osiguravajući da se svi zaposlenici osjećaju poštovani i cijenjeni onakvima kakvi jesu, uz nultu stopu tolerancije prema diskriminaciji bilo kakve vrste.

Tvrtka prijatelj zdravlja

Direktori i voditelji 2023

Osim toga, biti tvrtka prijatelj zdravlja naglašava predanost tvrtke pružanju zdravog radnog okruženja, dok biti tvrtka prijatelj obitelji odražava njihove napore u prilagođavanju potrebama zaposlenika s obiteljima.

Nedavno priznanje na HR Days dokaz je stalne predanosti Terma Sveti Martin njegovanju kulture radnog mjesta koja slavi različitost, daje prednost dobrobiti zaposlenika i prepoznaje neprocjenjive doprinose svakog člana tima. Dok se tvrtka nastavlja razvijati i inovirati, ostaje nepokolebljiva u svojoj predanosti stvaranju inkluzivnog, podržavajućeg i zahvalnog radnog okruženja za sve.

Foto: Terme Sveti Martin

Autor:  HrTurizam Promo

10. svibnja 2024.