Terme Sveti Martin ponovo u vrhu zelenih destinacija

Novo priznanje u obliku certifikata Good Travel stiglo je u ruke Terma Sveti Martin koje ponovo naglašava predanost zelenom poslovanju

Autor:  HrTurizam Promo

1. ožujka 2024.

Novo priznanje u obliku certifikata Good Travel stiglo je u ruke Terma Sveti Martin koje ponovo naglašava nepokolebljivu predanost zelenom poslovanju i pozicionira ih kao vodećeg zagovornika održivog turizma.

Prestižni certifikat, koji su uručili međimurski župan Matija Posavec i ključni dužnosnici iz turizma, pohvaljuje predanost Terma Sveti Martin visokim ekološkim standardima i održivom gospodarenju. Pristup ovog Prvog Healthness resorta u Europi ekološki prihvatljivom poslovanju nadilazi konvencionalne norme, što ga čini pionirom u industriji. Good travel garancija je iznimno visokog standarda u turističkoj industriji, s fokusom na očuvanju okoliša koju dodjeljuje tvrtka Tourism Lab, a čija je direktorica Katarina Miličević  ovom prilikom naglasila:

"Dragi Međimurci, ponovo ste prvi i još jednom ste Hrvatskoj pokazali kako se upravlja održivim turizmom. Danas dodjeljujemo ovu vrstu certifikata za prvih 13 objekata i tvrtki u Hrvatskoj i to u Međimurju, gdje je postignuta sinergija privatnog i javnog sektora, što je ključno za razvoj održivog turizma."

Resort Terme Sveti Martin stoji rame uz rame s ostalim certificiranim subjektima u Međimurskoj županiji, zajednički pretvarajući regiju u jedinu hrvatsku destinaciju s oznakom Green Destination. Terme Sveti Martin prepoznaju i pozdravljaju kolege dionike koji dijele njihovu strast za održivim turizmom, potičući suradnju za održiviju budućnost.

Dodjela certifikata za postignuca u odrzivom razvoju terme sveti martin

"Održivost nije samo izbor, to je odgovornost koju imamo prema našem planetu i budućim generacijama, a mi u Termama Sveti Martin to živimo, ispreplićući održivost sa svakim dijelom našeg poslovanja", izjavljuje Nuša Korotaj, direktorica Termi Sveti Martin.

Predanost Termi Sveti Martin zelenom poslovanju dodatno je istaknuta sudjelovanjem na okruglom stolu na sajmu Gast u Zagrebu. Tema, "Time off, ali Time on za zajedništvo i održivost" prikazala je aktivno sudjelovanje resorta u oblikovanju rasprava o održivosti unutar industrije. Terme Sveti Martin s ponosom doprinose razvoju narativa odgovornog turizma, s naglaskom na strategiju zaštite okoliša, društva i upravljanja.

Terme Sveti Martin nastavljaju visoko postavljati ljestvicu zelenog poslovanja u turističkom sektoru. Gosti ovdje mogu očekivati impresivno i ekološki osviješteno iskustvo dok će pridonijeti očuvanju planeta.

Izvor fotografija: Terme Sveti Martin

Autor:  HrTurizam Promo

1. ožujka 2024.