Turistička zajednica grada Poreča organizirala besplatnu edukaciju za iznajmljivače

Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor

Autor:  HrTurizam Promo

26. veljače 2024.

U prepunoj dvorani Udruženja obrtnika u Poreču, u petak je održana besplatna edukacija koju već dugi niz godina Turistička zajednica grada Poreča organizira za svoje iznajmljivače.

Edukacija naziva 'Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor' organizirana je u suradnji s turističkom agencijom Adriagate.

Prijava je zbog ograničenog broja mjesta bila obavezna, a da su iznajmljivači spremni pratiti nove trendove u turizmu dokazuje podatak kako su sva mjesta popunjena nekoliko dana nakon otvaranja prijava.

Široki spektar tema

Program edukativne radionice obuhvaćao je široki spektar tema vezanih za sve segmente pružanja ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu - od najnovijih turističkih trendova, gdje se oglašavati, kako kreirati cijene i popuste, upravljati recenzijama, popuniti pred i posezonu, kako se prilagoditi potrebama i željama gostiju, brendiranje smještaja i isticanje od konkurencije, poslovanje putem društvenih mreža, portala i turističkih agencija i još mnoge druge zanimljive teme. 

Foto: Turistička zajednica grada Poreča

Iznajmljivači su dobili informacije o najaktualnijim pitanjima vezanima uz zakonske obveze koje moraju izvršiti kao i o uvjetima koje moraju ispunjavati objekti.

Predavači

Predavačice na edukaciji su bile stručnjakinje za turizam, specijalizirane za privatni smještaj, Petra Bulat i Danijela Kuzmić.

Na kraju predavanja obveznici su mogli postavljati pitanja vezana uz svoje smještajne objekte, a s obzirom na odaziv te aktualne teme, događaj se pokazao vrlo uspješnim.

Organizacija edukacija za iznajmljivače višegodišnja je praksa kojom Turistička zajednica grada Poreča nastoji kontinuirano educirati turističke dionike te poticati na praćenje i prilagodbu turističkim trendovima. 

/// Besplatna edukacija za iznajmljivače u Poreču - uspješno iznajmljivanje apartmana, vila, kuća za odmor

Foto: Turistička zajednica grada Poreča

Autor:  HrTurizam Promo

26. veljače 2024.