U staroj jezgri Crikvenice otvoren Aminess Younique Narrivi Hotel

Ovaj boutique hotel postao je dio Aminessovog portfelja još u ožujku ove godine kada je Aminess Hospitality Group preuzela njegovo operativno poslovanje

Autor:  HrTurizam.hr

20. svibnja 2024.

Aminess Younique Narrivi Hotel, jedan od 16 hotela u portfelju kompanije Aminess Hotels & Resorts, otvorio je svoja vrata, uoči početka turističke sezone. Smješten u centru Crikvenice, ovaj boutique hotel postao je dio Aminessovog portfelja još u ožujku ove godine kada je Aminess Hospitality Group preuzela njegovo operativno poslovanje.

Sa svojih 40 soba, Aminess Younique Narrivi Hotel nudi ekskluzivnost i intimnu atmosferu. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi se osigurala maksimalna udobnost i luksuz za goste. U sklopu hotela nalazi se i wellness centar smješten na najvišoj etaži hotela s pogledom prema moru. Izvrsna gourmet ponuda osigurana je u restoranu Half8, koji kombinira lokalne okuse s internacionalnim kulinarskim trendovima.

"Kod boutique hotela poput ovog još je važnije dobro poznavanje želja i potreba gostiju nego što je to slučaj u standardnom hotelskom smještaju. Zbog toga smo pažljivo kombinirali različite segmente ponude s vrhunskim dizajnom, naprednim tehnologijama i potpuno personaliziranim pristupom, kako bi gostima ostali u trajno pozitivnom sjećanju", izjavio je Domagoj Trivić, direktor Aminess Younique Narrivi Hotela.

Za dizajn interijera hotela i hotelskih soba bila je zadužena projektantska kuća ARHIV arhiva i urbanizam d.o.o. Projektanti Pero Vuković i Mislav Barada pobrinuli su se da interijer hotela spaja modernizam s tradicionalnim elementima karakterističnima za staru jezgru Crikvenice u kojoj je smješten sam hotel. 

Aminess younique narrivi hotel 4

Aminess younique narrivi hotel 5

Za još bolji doživljaj interijera bili su zaduženi Patricija Purgar i Janko Ivčić, akademski slikari iz Zagreba i članovi Hrvatskog društva likovnih umjetnika s bogatim iskustvom u postavljanju samostalnih izložbi. Njihove slike vjerno prate dizajn interijera Aminess Younique Narrivi Hotela.

Nova klasifikacija Aminess hotela

Iza Aminess Younique Narrivi Hotela stoji Younique brend koji predstavlja jedinstvenu kategoriju Aminess hotela.Cilj uvođenja brenda je omogućiti gostima jednostavnije snalaženje u Aminess ponudi te odabir smještaja prema vlastitim preferencijama i očekivanjima.

"Otvorenje ovog boutique hotela potvrđuje Aminessovu posvećenost pružanju izvanrednih usluga i stvaranju nezaboravnih trenutaka za goste. Novom klasifikacijom svojih objekata, Aminess Hotels & Resorts dodaje novu dimenziju svom portfelju, dok Aminess Hospitality Group nastavlja razvijati inovativne koncepte i prilagođene usluge koje će iznova oduševljavati svakog gosta. Nastavljajući graditi na bogatom naslijeđu kvalitete i gostoljubivosti, Aminess Hotels & Resorts ostaje predvodnik u razvoju turizma u Hrvatskoj i regiji", poručuju iz Aminess Hotels & Resorts.

Izvor fotografija: Aminess Hotels & Resorts

Autor:  HrTurizam.hr

20. svibnja 2024.