Zagreb povezan s dvije nove sezonske linije prema Berlinu i Stockholmu

Croatia Airlines, TZG Zagreba i HTZ zajednički se predstavili u Berlinu i Stockholmu.

Autor:  HrTurizam.hr

10. travnja 2024.

Croatia Airlines, Turistička zajednica grada Zagreba i Hrvatska turistička zajednica održali su zajednička predstavljanja u Berlinu 8. travnja i Stockholmu 10. travnja 2024. poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima. 

Na prezentaciji u Berlinu predstavljena je nova sezonska linija Zagreb - Berlin, kojom će Croatia Airlines izravno povezivati glavne gradove Hrvatske i Njemačke tijekom ljetnog reda letenja. Izravni međunarodni letovi Zagreb - Berlin planirani su triput na tjedan – utorkom, petkom i nedjeljom, u razdoblju od 21. svibnja do kraja listopada ove godine.

Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji putnicima su dostupne na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com po cijeni već od 164 eura.

1712746742633

Na prezentaciji u Stockholmu predstavljena je nova sezonska linija hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika Zagreb – Stockholm.

Izravni međunarodni letovi na ovoj liniji planirani su također tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom, u razdoblju od 20. svibnja do kraja listopada ove godine. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji mogu se kupiti po cijeni već od 159 eura na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com .

Zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ovogodišnje turističke sezone povezivat će Zagreb s 18 međunarodnih odredišta: Amsterdamom, Atenom (via Dubrovnik), Barcelonom, Bečom, Berlinom, Bruxellesom, Kopenhagenom, Frankfurtom, Londonom (Heathrow), Mostarom, Münchenom, Parizom, Rimom (via Split i via Dubrovnik), Sarajevom, Skopljem, Stockholmom, Tiranom i Zürichom. 

Croatia Airlines tijekom ove sezone planira povezivati Hrvatsku s ukupno 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka, a zrakoplovi će pritom letjeti na 50 međunarodnih linija.

Ukupno je planirano više od 17.200 letova, a u ponudi će biti gotovo 2 milijuna sjedala.  

Autor:  HrTurizam.hr

10. travnja 2024.